search-button
cross-out

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Παλεύω να αποδείξω την αλήθεια» – Τι θα καταθέσει σήμερα

«Προσπαθώ ακόμα να βρω τα πατήματά μου» ανέφερε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα σε νέο μήνυμά της. Σημειώνεται πως η Γεωργία, που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αναμένεται να μεταβεί σήμερα στον ανακριτή για να παρουσιάσει τα μηνύματα που αντάλλαξε με έναν από τους υπόπτους και το περιεχόμενο των τηλεφωνημάτων που δέχτηκε το μοιραίο βράδυ.
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Παλεύω να αποδείξω την αλήθεια» – Τι θα καταθέσει σήμερα

Η Γεωργία, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το βιασμό της στη Θεσσαλονίκη αποκάλυψε πως είκοσι μέρες μετά παραμένει σε κατάσταση σοκ, τονίζοντας πως θα αγωνιστεί για να αποδείξει όλη την αλήθεια. Όπως είπε, με τη βοήθεια ψυχολόγου παλεύει να βρει τη δύναμη για να δικαιωθεί τόσο η ίδια όσο και όλες οι γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί: «Είμαι σε μία κατάσταση που προσπαθώ ακόμα να βρω τα πατήματά μου, να δυναμώσω, ώστε να αποδείξω την όλη αλήθεια».

Μάλιστα, η ίδια θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει τέτοιες καταστάσεις: «Παλεύω όχι μόνο για μένα, αλλά για όλες τις γυναίκες. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη. Πρέπει όλες οι γυναίκες που έχουν περάσει τέτοιες καταστάσεις να είναι δυνατές, να μην φοβούνται, δεν πρέπει ένα θύμα να φοβάται. Το θύμα είναι θύμα. Δεν γίνεται ένα θύμα να σκέφτεται μη μου κάνουν κακό. Αν δεν μιλούσα θα ήμουν όλη μου τη ζωή, έτσι».

Τι θα καταθέσει η Γεωργία
Η 24χρονη θα βρεθεί σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να καταθέσει για τέταρτη φορά σχετικά με όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ στο ξενοδοχείο.

Πληροφορίες του thesstoday.gr, αναφέρουν πως στην σημερινή κατάθεσή της, η Γεωργία θα εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και θα παρουσιάσει την απομαγνητοφώνηση τηλεφωνικών συνομιλιών της, καθώς και τα μηνύματα που αντάλλαξε το μοιραίο βράδυ με τον διοργανωτή του πάρτι.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η Γεωργία τα μηνύματα μεταξύ της ίδιας και του μετρ ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Ιανουαρίου 2021 και ολοκληρώθηκε το πρωί της Πρωτοχρονιάς. Στα μηνύματα της λέει για το πάρτι και τη ρωτάει χαρακτηριστικά «εάν ψήνεται», ενώ μετά της δίνει οδηγίες για το πώς θα μπει στο ξενοδοχείο και τι ακριβώς θα πει στην ρεσεψιόν για να περάσει μέσα.

Καταθέτουν τρεις νέοι μάρτυρες
Την Παρασκευή αναμένεται να βρεθούν στον ανακριτή η 17χρονη φίλη της που τη συνόδευε στο πάρτι, ώστε να ρίξει φως με την κατάθεσή της σχετικά με τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ. Παράλληλα, θα καταθέσει τόσο ο εργοδότης της όσο και ένας φίλος του, οι οποίοι το επόμενο πρωί βρήκαν τη Γεωργία σε άθλια κατάσταση.

Σημειώνεται πως ο εργοδότης της θα μιλήσει και για τα όσα συνέβησαν πριν το πάρτι, καθώς η Γεωργία ήταν σε ρεβεγιόν στο σπίτι του πριν πάει στο ξενοδοχείο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr