search-button
cross-out

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Θέλω να λάμψει η αλήθεια» – Τι υποστηρίζει η μητέρα της μικρής

Τα ευρήματα στις εξετάσεις της 8χρονης, από ειδικούς γιατρούς και παιδοψυχολόγο, θα δώσουν απαντήσεις για την υπόθεση βιασμού που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα
Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Θέλω να λάμψει η αλήθεια» – Τι υποστηρίζει η μητέρα της μικρής

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με την 8χρονη στη Ρόδο που φέρεται να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις, ενώ ο παππούς του κοριτσιού κλήθηκε για να καταθέσει ως ύποπτος. Η μητέρα της ανήλικης μιλώντας στο Star, τόνισε ότι «θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θέλω να βρεθεί ο υπαίτιος που έκανε κάτι στα παιδιά μου».

Η μητέρα του κοριτσιού υποστήριξε ότι το τελευταίο διάστημα είχε διαπιστώσει και αλλαγές στη συμπεριφορά του παιδιού της. «Το παιδί ήταν συνέχεια κλαμένο, φοβόταν και συνέχεια έβριζε χωρίς λόγο» είπε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Ο παππούς του παιδιού φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την κακοποίηση του κοριτσιού στην Ασφάλεια Ρόδου. Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατική» ο ίδιος πιθανολόγησε ότι δράστης είναι ο σύντροφος της κόρης του.

Ο παππούς μιλώντας στο Star είπε ότι «δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα. Τι να κάνει αυτό το παιδί στην κοινωνία τώρα… Θα θυμάται την κακομεταχείριση αυτή».

Η μητέρα της ανήλικης από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκε ότι «πριν από περίπου μία εβδομάδα είδα κάποια σημάδια στο παιδί. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί και εάν έχει γίνει κακό στο παιδί μου. Εγώ δεν γνωρίζω τίποτα, εάν ήξερα θα σας το έλεγα. Πριν από λίγες ημέρες το παιδί μου παραπονέθηκε ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις».

Στην Ασφάλεια έχουν καταθέσει η μητέρα, ο σύντροφός τους και οι δύο μεγαλύτερες ανήλικες αδελφές του κοριτσιού. Η μικρή, η οποία φέρεται να έχει νοητική υστέρηση, φιλοξενείται σε ειδική δομή της Ρόδου μετά την προσωρινή αφαίρεση της επιμέλειας από τους γονείς.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr