search-button
cross-out

Βίντεο ντοκουμέντο, μετά τον απεγκλωβισμό του Τζώρτζη Μονογυιού και της γυναίκας του από τη Ferrari

«Θέε μου, θεέ μου. Χριστέ μου, αδερφέ μου» φωνάζει ο φίλος του 42χρονου επιχειρηματία που προσπαθεί μάταια να τον κρατήσει στη ζωή - Δίπλα, η Αθηνά Κοντοπάνου έχει πέσει στα πόδια μιας κοπέλας - Σοκαρισμένοι παρακολουθούν ένοικοι σε απέναντι διαμέρισμα
Βίντεο ντοκουμέντο, μετά τον απεγκλωβισμό του Τζώρτζη Μονογυιού και της γυναίκας του από  τη Ferrari

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που παρουσιάζει τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την ανάφλεξη της Ferrari, τον απεγκλωβισμό του Τζώρτζη Μονογυιού και της συζύγου του, Αθηνάς Κοντοπάνου και τις απεγνωσμένες προσπάθειες φίλων του ζευγαριού και περαστικών να τους κρατήσουν στη ζωή, δημοσιοποίησε το Mega.

Ο επιχειρηματίας, παρά τις προσπάθειες, είναι ήδη νεκρός, ενώ λίγο πιο δίπλα η Αθηνά Κοντοπάνου που έχει τραυματιστεί σοβαρά, δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στα πόδια μιας κοπέλας που έσπευσε στο κοντά της.

Δείτε το βίντεο

Στο σημείο της τραγωδίας επικρατεί πανδαιμόνιο, με τις εκρήξεις να είναι συνεχείς, τις εκκλήσεις για βοήθεια αλλεπάλληλες και τις εικόνες που καταγράφουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, να κόβουν την ανάσα. «Γλίτωσαν οι άνθρωποι; Τους βγάλανε, τους βγάλανε. Μάλλον μια κοπέλα δεν πρέπει να είναι καλά. Της φωνάζουν συνέχεια “με ακούς, με ακούς;”. Δεν απαντάει καθόλου» συζητούν άνθρωποι που παρακολουθούν τις τραγικές στιγμές από ένα απέναντι διαμέρισμα.

Το συγκεκριμένο, είναι ένα από τα πρώτα βίντεο που τραβήχτηκαν τη νύχτα της τραγωδίας, όταν ο θόρυβος του δυστυχήματος ξεσήκωσε την περιοχή. Στα δεξιά διακρίνονται οι απέλπιδες προσπάθειες που κάνει φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού να τον επαναφέρει. Ο άνθρωπος που λίγο νωρίτερα αψήφησε τον κίνδυνο και κατάφερε να τον απεγκλωβίσει από την φλεγόμενη Ferrari, προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο. Οι φωνές του προκαλούν ανατριχίλα: «Θέε μου, θεέ μου. Χριστέ μου, αδερφέ μου». Την ίδια στιγμή, η κοπέλα που κρατάει και στηρίζει την Αθηνά Κοντοπάνου προσπαθεί να μετριάσει τους πόνους της.

Στο σημείο φτάνουν αστυνομικοί και λίγο αργότερα πυροσβέστες που σβήνουν τη φωτιά στη Ferrari. Οι εκρήξεις συνεχίζονται και οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις ειδικών, ο έλεγχος του supercar χάθηκε γιατί τα συστήματα ασφαλείας της Ferrari ήταν απενεργοποιημένα κι ο 42χρονος επιχειρηματίας δεν είχε περιθώρια αντίδρασης…

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr