search-button
cross-out

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα οχήματα που καταδίωκε ο άτυχος 29χρονος αστυνομικός στον Ασπρόπυργο

Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha, φαίνονται τα δύο οχήματα που καταδίωκε ο άτυχος αστυνομικός, που σκοτώθηκε με τη μηχανή του στον Ασπρόπυργο.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα οχήματα που καταδίωκε ο άτυχος 29χρονος  αστυνομικός στον Ασπρόπυργο

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε η καταδίωξη στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, όταν μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ συγκρούστηκε με περιπολικό, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός, ηλικίας 29 ετών, να χάσει τη ζωή του και άλλος να είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Ο 29χρονος Χρήστος Κουρουνιώτης είναι ο 29χρονος Πατρινός Αστυνομικός της ΔΙΑΣ, που έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα Δευτέρα 18/12/2023, κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Αθηνών – Κορίνθου, μετά από σήμα για κλοπή αυτοκινήτου από τη Νίκαια Αττικής.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο του Alpha φαίνεται ένα στιγμιότυπο από την καταδίωξη:

<div

Αυτός είναι ο αστυνομικός που σκοτώθηκε σε καταδίωξη

Ο 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ ήταν από την Πάτρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδελφός του είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί σε μάχιμη υπηρεσία, στην Αχαΐα. Η οικογένεια του 29χρονου διαμένει στα Δεμένικα Πατρών.


Η μηχανή του άτυχου αστυνομικού:

Γιάννης Οικονόμου: «Άλλος ένας Έλληνας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος»
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου:

«Άλλος ένας Έλληνας αστυνομικός έπεσε στο βωμό του καθήκοντος, προσπαθώντας να προστατεύσει την κοινωνία από εγκληματικά στοιχεία. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του και το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ.. Το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, προσπαθεί να ανταποκριθεί τόσο στην πανδημία βίας και παραβατικότητας, που μαστίζει το δυτικό κόσμο, όσο και στη δυσπιστία μέρους της κοινωνίας απέναντι στο αστυνομικό έργο. Με απόλυτη υπηρεσιακότητα και αυταπάρνηση προσφέρουν πολλά, σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας και αξίζουν καθολικής αναγνώρισης και στήριξης».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr