search-button
cross-out

Viral το σημείωμα που άφησε ο οδηγός πάνω σε παρμπρίζ – «Είσαι μεγάλος ντενεκές…»

Τι έγραφε το σημείωμα που άφησαν σε οδηγό μετά από παράνομο παρκάρισμα
Viral το σημείωμα που άφησε ο οδηγός πάνω σε παρμπρίζ – «Είσαι μεγάλος ντενεκές…»

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου που είχε παρκάρει παράνομα στο Ηράκλειο. Ως γνωστόν, οι θέσεις στάθμευσης στην πόλη είναι λίγες και οι εντάσεις είναι τακτικές. Η τροχαία κάνει ελέγχους και μοιράζει πρόστιμα, αλλά το πρόβλημα όπως φαίνεται είναι αδύνατο να λυθεί.

Αν θέλει κάποιος να παρκάρει το αυτοκίνητο του στο κέντρο της πόλης πρέπει να είναι οπλισμένος με υπομονή, γιατί τις περισσότερες φορές τα δημόσια πάρκινγκ είναι πλήρη και πολλές φορές τα ιδιωτικά είναι πλήρη ή πολύ ακριβά.

Παρόλα αυτά ακόμα και σε χώρους στάθμευσης ορισμένοι οδηγοί δεν μπορούν να παρκάρουν δημιουργώντας πρόβλημα στους άλλους οδηγούς που περιμένουν προκειμένου να αφήσουν το αυτοκίνητο τους.

Αυτό συνέβη την Παρασκευή, με οδηγό που ήθελε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο του, σε πάρκινγκ στο κέντρο του Ηρακλείου, είδε ένα αυτοκίνητο που δεν ήταν πολύ σωστά σταθμευμένο και σκέφτηκε να του αφήσει ένα σημείωμα, με τις εικόνες του creta24.gr, να κάνουν το γύρο του διαδικτύου…

«Είσαι μεγάλος ντενεκές έτσι που παρκάρεις», έγραψε στον οδηγό του αυτοκινήτου που είχε παρκάρει παράνομα, αφήνοντας του το σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr