search-button
cross-out

Βόλος: Απατεώνισσες «χτυπούν» σε τελετές γάμων

Το κόλπο για να παίρνουν λεφτά την ώρα της τελετής
Βόλος: Απατεώνισσες «χτυπούν» σε τελετές γάμων

Ένα απίστευτο κόλπο σκέφτηκαν απατεώνες στον Βόλο, προκειμένου να αποκομίζουν χρήματα, ακόμα και την πιο ευτυχισμένη στιγμή ενός ζευγαριού.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, τα περιστατικά εμφανίζονται όλο και συχνότερα το τελευταίο διάστημα σε ιερούς ναούς της πόλης.

Δύο γυναίκες ρομά, εμφανίζονται καλοντυμένες ως απεσταλμένες ενός καταστήματος στον γάμο, την ώρα λήξης της τελετής και στέκονται στην ουρά για να χαιρετήσουν και να ασπαστούν το ζευγάρι και τους λοιπούς συγγενείς. Τότε απευθύνονται συνήθως στους γονείς των νεόνυμφων προκειμένου να τους παραδώσουν ένα κουτί με κάποιο δώρο, το οποίο κρατούν στα χέρια τους.

Για αντάλλαγμα όμως ζητούν χρήματα που κυμαίνονται από 30 έως 70 ευρώ, για τα έξοδα αποστολής του καταστήματος!

Πάνω στην “τρέλα” της στιγμής πολλοί είναι εκείνοι που πέφτουν θύματα, της καλοστημένης απάτης και δίνουν το χρηματικό ποσό με άνεση.

Τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε  σε γάμο που έλαβε χώρα σε ιερό ναό της Νέας Ιωνίας, ενώ έχουν σημειωθεί αντίστοιχα σε κεντρικούς ναούς του Βόλου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο πατέρας του γαμπρού έδωσε 33 ευρώ για να παραλάβει το δώρο, το οποίο περιείχε… δύο πλαστικά τραπεζομάντηλα αξίας ενός ευρώ!

Οι συγγενείς των νεόνυμφων ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr