search-button
cross-out

Βόλος – Δολοφονία: Σε σοκ η αδερφή της ηλικιωμένης που μαχαιρώθηκε από τον βαφτισιμιό της

Σε κατάσταση σοκ είναι η αδερφή της ηλικιωμένης που δολοφονήθηκε από τον βαφτισμιό της, στο Βόλο.
Βόλος – Δολοφονία: Σε σοκ η αδερφή της ηλικιωμένης που μαχαιρώθηκε από τον βαφτισιμιό της

Το ειδεχθές έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες (06.11.2021), 48 ώρες από τη στιγμή που η αδερφή της άτυχης 75χρονης δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση της. Η σορός της εντοπίστηκε σε αποθήκη, στο υπόγειο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε.

“Είναι πάρα πολύ δύσκολες ώρες. Εμένα δεν μου έχουν πει και πολλά από εδώ από την Ασφάλεια. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι το έκανε αυτός, ο βαφτισιμιός της δηλαδή. Είχαν κάποιες διαφωνίες. Άκουσα ότι έγινε για λεφτά. Εμένα με πήρε τηλέφωνο ο γιος της και ήρθαμε στο σπίτι και ψάχναμε να την βρούμε και μετά μας το είπε η Ασφάλεια. Τρεις ημέρες είναι εδώ μέσα η Ασφάλεια. Εγώ μένω σχετικά κοντά στο σπίτι τους”, δήλωσε στο newsit.gr η αδερφή της 75χρονης. “Ειλικρινά δεν υπάρχει αυτο το πράγμα”, κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 39χρονος πήγε στο σπίτι της την περασμένη Πέμπτη (04.11.2021) και τη σκότωσε με περισσότερες από 20 μαχαιριές. Το κίνητρο φέρεται να ήταν τα χρήματα, καθώς το τελευταίο διάστημα ζητούσε από την ευκατάστατη ηλικιωμένη ένα ποσό, το οποίο εκείνη δεν του έδινε. Τη στιγμή της δολοφονίας, βρισκόταν μέσα στο σπίτι το παιδί με ειδικές ανάγκες της άτυχης 76χρονης.

Αφού τη σκότωσε τύλιξε το κεφάλι της με μονωτική ταινία και στη συνέχεια το σώμα της με σεντόνια,κουβέρτες και πάπλωμα. Επίσης έβαλε σακούλες στα πόδια της και στη συνέχεια της μετέφερε στην αποθήκη ενός άλλος διαμερίσματος στο υπόγειο της πολυκατοικίας.

Αμέσως μετά ανέβηκε και πάλι στο διαμέρισμα και προσπάθησε με σφουγγαρίστρα να καθαρίσει τα αίματα.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Οι πληροφορίες που είχαν δει χθες το φως της δημοσιότητας πως ο δολοφόνος είχε συλληφθεί και ανακρίνεται δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία και το πιο πρόσφατο στοιχείο που έχουν οι αρχές είναι το τελευταίο τηλεφώνημα του δράστη στη γυναίκα του.

Σε αυτό το τηλεφώνημα, της αποκάλυψε πως είχε σκοτώσει τη νονά του για τα χρήματα, καθώς της ζήτησε και αυτή αρνήθηκε να δώσει. Από τότε, ο δράστης δεν έχει δώσει σημείο ζωής, ενώ οι αρχές έχουν επιδοθεί σε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο 39χρονος είναι γνωστός στις αρχές, καθώς εμπλεκόταν σε κύκλωμα εκβιαστών.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr