search-button
cross-out

Βόλος: Ξύπνησε από το κώμα ο 20χρονος ντελιβεράς που είχε μείνει εκτός ΜΕΘ την πρώτη κρίσιμη νύχτα

Ο ντελιβεράς είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο στο κέντρο του Βόλου. Μετά από σχεδόν ένα μήνα, ξύπνησε από το κώμα και χαμογέλασε στους γονείς του…
Βόλος: Ξύπνησε από το κώμα ο 20χρονος ντελιβεράς που είχε μείνει εκτός ΜΕΘ την πρώτη κρίσιμη νύχτα

Καλά είναι τα νέα που έρχονται από το Νοσοκομείο Βόλου για τον 20χρονο ντελιβερά, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα της 10ης Νοεμβρίου στη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη και Μαγνήτων στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος μόλις χθες (02-12-2021) ξύπνησε από το κώμα που είχε πέσει, καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και αμέσως διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Αχιλλοπουλείου”.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο νεαρός άνδρας αρχίζει να έχει επαφή με το περιβάλλον και να αντικρίζει τους γονείς του, να τους χαμογελάει και να κουνάει τα χέρια του και τα πόδια του, αλλά ακόμα δεν έχει μιλήσει, καθώς θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος μέχρι οι γιατροί να σιγουρευτούν οτι όλα βαίνουν καλώς. Το σημαντικό όμως είναι οτι πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, πράγμα που κάνει το ιατρικό προσωπικό αισιόδοξο.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και πέρασε την πρώτη νύχτα εκτός εντατικής αφού δεν υπήρχε ελεύθερη θέση. Θυμηθείτε στο επόμενο βίντεο του Live News τι είχε συμβεί…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr