search-button
cross-out

Βόλος: Οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού – Γιατί καταδικάστηκε ο πατέρας

Ανάστατος ο Βόλος από την αποκάλυψη ενός ακόμα οικογενειακού δράματος στην πόλη. Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, μετά από καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού…
Βόλος: Οικογενειακό δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού – Γιατί καταδικάστηκε ο πατέρας

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ένας 45χρονος πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών που σχεδόν σε καθημερινή βάση ξεσήκωνε την γειτονιά με τις φωνές και τις λεκτικές επιθέσεις σε βάρος των παιδιών του. Οι γείτονες καλούσαν συνεχώς την αστυνομία και εν τέλει κατήγγειλαν το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο 45χρονος πατέρας κάθισε χθες (23-05-2022) στο σκαμνί του  Αυτοφώρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με τις απειλές σε βάρος των κοριτσιών και για απόπειρα σωματικής βλάβης σε βάρος της γυναίκας του αφού κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Ο δράστης, εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο και μετανιωμένος, ζητώντας από το δικαστήριο να του δοθεί μια “δεύτερη” ευκαιρία για να επανορθώσει καθώς και την επιείκεια του δικαστηρίου. Το δικαστήριο τον καταδίκασε για την απόπειρα σωματικής βλάβης στη σύζυγο, σε 8 μηνες με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, ενώ παράλληλα διέταξε τις κοινωνικές υπηρεσίες να ελέγξουν το περιβάλλον διαβίωσης των παιδιών και τον έλεγχο ικανότητας των γονιών, καθώς η σύζυγος και μητέρα των δυο ανήλικων κοριτσιών κατέθεσε στο δικαστήριο ότι πράγματι απείλησε τα κορίτσια ότι θα τα σκοτώσει αλλά αυτά δεν φοβήθηκαν.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr