search-button
cross-out

Βόλος: Χτυπούσε ακόμα και το 2,5 ετών παιδί του ο 28χρονος που κρατούσε έγκλειστη τη σύζυγό του στον Βόλο

Την παρακολουθούσε μέσω κάμερας- Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που συγκλονίζει
Βόλος: Χτυπούσε ακόμα και το 2,5 ετών παιδί του ο 28χρονος που κρατούσε έγκλειστη τη σύζυγό του στον Βόλο

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που αποκαλύφθηκε χθες για μια 22χρονη, την οποία ο σύζυγός της την κρατούσε, μαζί με το παιδί τους, έγκλειση εδώ και δύο χρόνια στον Βόλο.

Ο 28χρονος δράστης μετά τις φρικαλεότητες που αποκαλύφθηκαν συνελήφθη και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε την νεαρή κοπέλα την οποία κρατούσε φυλακισμένη.

«Θα την σκότωνε» δήλωσε το πρωί της Κυριακής μια από τις γυναίκες που βοήθησαν στο να μπει τέλος στο μαρτύριο της 22χρονης. Σύμφωνα με την ίδια το 2,5 ετών παιδί που ήταν στην αγκαλιά της γεμάτης αίματα μητέρας του το βράδυ της Πέμπτης όταν αποκαλύφθηκε η τραγική ιστορία, φώναζε «μαμά-μαμά όταν τους σώσαμε». Η γυναίκα αυτή καταγγέλλει, μάλιστα, ότι ο 28χρονος «είχε σηκώσει χέρι και στο παιδί».

Την παρακολουθούσε μέσω κάμερας

Ενδεικτικό του νοσηρού τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε την 22χρονη ο Αλβανός σύζυγός της ήταν το γεγονός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι είχε βάλει κάμερα προκειμένου μέσω εφαρμογής στο κινητό του να παρακολουθεί κάθε κίνησή της ακόμα και όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και ήταν στην εργασία του.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 από την Αλβανία μετά τον γάμο της με τον 28χρονο, ο οποίος δεν την άφησε ποτέ να μάθει ελληνικά γιατί ποτέ δεν της επέτρεψε επαφή με κάποιον άνθρωπο. Ενδεικτικό της αγριότητας του 28χρονου είναι ότι είχε ξυλοκοπήσει την 22χρονη και όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού τους, επειδή δεν ήθελε κορίτσι!

Όταν γεννήθηκε το παιδί, μητέρα και βρέφος ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια χωρίς να βλέπουν το φως του ήλιου. Οι ξυλοδαρμοί ήταν καθημερινοί και ο 28χρονος δεν επέτρεπε στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι.

Η αρχή του τέλους για την αδιανόητη περιπέτεια της 22χρονης ήρθε το βράδυ της Πέμπτης όταν κινητοποιήθηκε η γειτονιά μετά τα ουρλιαχτά της ύστερα από έναν νέο ξυλοδαρμό.

Οι γείτονες πήγαν έξω από το σπίτι και χτυπούσαν τις πόρτες, ενώ κάλεσαν την αστυνομία με τον 28χρονο όταν αντιλαμβάνεται ότι δεν επρόκειτο για απειλή, να ανοίγει την πίσω πόρτα για να το σκάσει. Οι γείτονες, όμως, τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι είδαν μητέρα και κόρη να είναι σαν ένα ανθρώπινο κουβάρι. Η μητέρα που είχε πάρει αγκαλιά το παιδί της ήταν μέσα στα αίματα και με σημάδια που παρέπεμπαν σε στραγγαλισμό. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η 22χρονη δεν ήξερε ελληνικά και με την βοήθεια ενός ομοεθνή της εξήγησε σε γιατρούς και αστυνομικούς ότι την πρόλαβαν λίγο πριν την δολοφονήσει με στραγγαλισμό.

«Έχω φάει σκληρότερο ξύλο, έχω φτάσει πολλές φορές κοντά στον θάνατο. Με απειλούσε πως εάν το σκάσω για την Αλβανία θα έρθει να σκοτώσει τους γονείς μου», είπε στην κατάθεσή της και περιέγραψε τον σύζυγό της σαν έναν άνθρωπο που ακολουθούσε μαφιόζικους κανόνες.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr