search-button
cross-out

Βοτανικός: Σοβαρά τραυματισμένος στο «Γεννηματάς» ο 34χρονος που δέχτηκε τους πυροβολισμούς – Γνωστός στις Αρχές για ναρκωτικά και κλοπές

Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» νοσηλεύεται ο 34χρονος Αλβανός που δέχτηκε τους πυροβολισμούς στον Βοτανικό.
Βοτανικός: Σοβαρά τραυματισμένος στο «Γεννηματάς» ο 34χρονος που δέχτηκε τους πυροβολισμούς – Γνωστός στις Αρχές για ναρκωτικά και κλοπές

Το θύμα φέρει τραύματα στην κοιλιά από τους πυροβολισμούς. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 34χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν για ναρκωτικά και κλοπές. Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα Παρασκευής (02.02.24) στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 03.45 για έναν άνδρα στον Βοτανικό που είχε δεχτεί πυροβολισμούς στην κοιλιά. Το θύμα πυροβολήθηκε σε πάρκο της οδού Σιδηροκάστρου. Μάλιστα, στο σημείο των πυροβολισμών βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Το πάρκο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί

Ο 34χρονος αιμόφυρτος μετά την επίθεση που δέχτηκε, μπήκε στο παρακάτω smart, που βλέπετε στις φωτογραφίες, για να αναζητήσει βοήθεια και κατευθύνθηκε στην Ιερά Οδο και Σπύρου Πάτση.

Το smart στο οποίο μπήκε αιμόφυρτος ο 34χρονος

Από εκεί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr