search-button
cross-out

Βουβός πόνος για την 30χρονη Ζέφη-Συγκινεί το “αντίο” των εκπαιδευτικών συναδέλφων της

Συλλυπητήρια από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών
Βουβός πόνος  για την 30χρονη Ζέφη-Συγκινεί το “αντίο” των εκπαιδευτικών συναδέλφων της

Θρήνος επικρατεί στο Ρέθυμνο μετά τον τραγικό και αιφνίδιο θάνατο της εκπαιδευτικού Ζαφειρίας Παπαδοκωστάκη.

Η 30χρονη Ζέφη είχε βγει το βράδυ της Παρασκευής με φίλους της όταν κατά τη 1:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/12) ένα σουβλάκι που έτρωγε η άτυχη γυναίκα της στάθηκε στο λαιμό και κατέληξε μοιραίο για εκείνη.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Νομού Ρεθύμνου εκφράζει τη λύπη του για το τραγικό γεγονός της απώλειας καθώς και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Δείτε την ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Ν. Ρεθύμνου με λύπη πληροφορήθηκε το πρωί της 17ης Δεκεμβρίου το θλιβερό γεγονός της απώλειας μιας εκλεκτής συναδέλφισσας, της Ζαφειρίας Παπαδοκωστάκη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, εκπροσωπώντας όλους τους συναδέλφους, θέλει να εκφράσει τη βαθιά θλίψη που προκάλεσε σε όλους μας ο αδόκητος χαμός της αγαπητής Ζαφειρίας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr