search-button
cross-out

Βρετανία: 12χρονος συνθλίφτηκε μετά από κατάρρευση τοίχου-Toν βρήκε η μαμά του δυο ώρες μετά

Τραγική κατάληξη είχε ένα 12χρονο αγοράκι στην Βρετανία, το οποίο καταπλακώθηκε από έναν τοίχο που κατέρρευσε στο σπίτι του στο Essex. Το παιδάκι κείτονταν ετοιμοθάνατο για περίπου δύο ώρες, πριν το εντοπίσει η μητέρα του και καλέσει ασθενοφόρο.
Βρετανία: 12χρονος συνθλίφτηκε μετά από κατάρρευση τοίχου-Toν βρήκε η μαμά του δυο ώρες μετά

Το σοκαριστικό περιστατικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21.10.2022) και μαζί με το παιδί ήταν και ο πατέρας του. Ο 12χρονος Scott-Swaley Daniel Stevens και ο μπαμπάς του Scott Stevens έκαναν εργασίες στο σπίτι τους, στο γκαράζ, όταν ένας τοίχος κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε. Και οι δυο τους έμειναν κάτω από τα συντρίμμια για τουλάχιστον δύο ώρες, καθώς η μητέρα του 12χρονου ανακάλυψε τι είχε συμβεί όταν ξεκίνησε να τους ψάχνει για να φάνε.

Το παιδάκι, που βοηθούσε το μπαμπά του, ανασύρθηκε με τους διασώστες να του δίνουν αμέσως τις πρώτες βοήθειες και να προσπαθούν να τον επαναφέρουν. Ο 12χρονος όμως είχε αφήσει την τελευταία του πνοή κάτω από τα συντρίμμια.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα, με τις Αρχές να συλλέγουν βίντεο από τις κάμερες των γειτόνων προκειμένου να δοθούν απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας.

Με πληροφορίες από Sun και Daily Mail

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr