search-button
cross-out

Χαλάνδρι: Απολογείται η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο – «Δεν έστησα ενέδρα»

Απολογείται ενώπιον της 11ης τακτικής ανακρίτριας η 49χρονη εικαστικός που την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι πυροβόλησε και τραυμάτισε τον οφθαλμίατρο πρώην σύντροφό της στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Χαλάνδρι: Απολογείται η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο – «Δεν έστησα ενέδρα»

Η εικαστικός, η οποία σύμφωνα με τους γείτονες του οφθαλμιάτρου βρισκόταν και τις προηγούμενες ημέρες έξω από το σπίτι του πρώην συντρόφου της, περίμενε να κατέβει από το σπίτι προκειμένου να παραλάβει την 12χρονη κόρη τους από το σχολικό.

Έζησε την φρίκη η 12χρονη
Το κορίτσι, στην κατάθεση του στους αστυνομικούς, περιέγραψε ότι η μητέρα της έβγαλε από την τσάντα το όπλο, πυροβόλησε αρχικά στον τοίχο και στη συνέχεια τον πατέρα της στο στομάχι.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να αρπάξει τη μικρή η οποία ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει ένα γείτονα.

Ο οφθαλμίατρος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ενώ η 49χρονη συνελήφθη.

Σε βάρος της κατηγορούμενης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Τι υποστηρίζει
Η 49χρονη και ενώπιον των αστυνομικών αλλά και κατά την προσαγωγή της στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων υποστήριξε ότι δεν ήθελε να συμβεί κακό σε κανέναν αλλά πως έσωσε το παιδί της και της ζωής της.

Με παραληρηματικό λόγο ανέφερε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους : «Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου. Την βίαζε, της χορηγεί  ναρκωτικές ουσίες και έλεγε ότι έχει επιληψία και τη βίαζε. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους γιατρούς. Διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγη μου πήραν το παιδί. Το παιδί μου, δε θέλω τίποτα άλλο».

Χθες, πάντως, η 49χρονη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha υποστήριξε ότι δεν έστησε ενέδρα στον οφθαλμίατρο, πως είχαν ραντεβού για να δει το παιδί και ότι το όπλο ήταν δικό του, ισχυρισμοί πάντως που έρχονται σε αντίθεση με όσα έχει περιγράψει το κορίτσι στους αστυνομικούς.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr