search-button
cross-out

Χαλάνδρι: «Ολέθρια σχέση» – Πώς έφτασε η 49χρονη εικαστικός να πυροβολήσει τον οφθαλμίατρο

Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία -για πολλοστή φορά ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα- μετά το πρόσφατο περιστατικό στο Χαλάνδρι.
Χαλάνδρι: «Ολέθρια σχέση» – Πώς έφτασε η 49χρονη εικαστικός να πυροβολήσει τον οφθαλμίατρο

Εκεί δηλαδή όπου 49χρονη εικαστικός πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, μπροστά στα μάτια της κόρης τους, με την ίδια να οδηγείται ενώπιον των Αρχών και να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί.

Οι αποκαλύψεις για την 49χρονη έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας τις τελευταίες ώρες, με την πιο σοκαριστική από αυτές να είναι πως η ίδια σχεδίαζε να απαγάγει την κόρη της, την οποία μάλιστα είχε απειλήσει να ρίξει από το μπαλκόνι!

Επιπλέον, αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο ίδιος ο οφθαλμίατρος σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν στην Τατιάνα Στεφανίδου και η οποία δεν είχε προβληθεί ποτέ, καθώς ο 68χρονος αποκάλυψε πως εικαστικός τον απειλούσε πως «θα τον καταστρέψει».

Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά ο πρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων, Γιάννης Γλύκας.

«Ήταν μια ολέθρια σχέση. Είχαμε τέτοια περιστατικά και στο παρελθόν. Ελπίζουμε ο άνθρωπος να τα καταφέρει. Αυτή τη στιγμή η δίωξη είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας και άλλα αδικήματα που έχουν να κάνουν με απόπειρα αρπαγής του παιδιού. Μακάρι να μείνει εκεί η δίωξη και να μην έχουμε και αφαίρεση ζωής», σημείωσε ο κ. Γλύκας.

«Πάρα πολλά περιστατικά έχουν καταγραφεί, και αφαίρεση ζωής γυναικών για λόγους έμφυλης βίας. Έτσι όπως ακούγεται, ο άνθρωπος είχε κάνει τα πάντα για το παιδί του. Είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από τη μητέρα, ενώ η γυναίκα αυτή μάλλον έχει και άλλα προβλήματα ψυχιατρικής αξιολόγησης», συνέχισε ο ίδιος.

«Αν ο παθών είχε προσφύγει στην αστυνομία, έπρεπε η αστυνομία να έχει παρέμβει. Θα έπρεπε να υπάρχουν μηνυτήριες αναφορές για τη συμπεριφορά της για να έχουμε μία εξέλιξη», τόνισε ο κ. Γλύκας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr