search-button
cross-out

Χαλκίδα: Η κακοποίηση από τον σύζυγο «όπλισε» το χέρι της 38χρονης;

Χαλκίδα: Ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου άνδρα, Αθανάσιος Τάρτης, αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν το μοιραίο πρωινό
Χαλκίδα: Η κακοποίηση από τον σύζυγο «όπλισε» το χέρι της 38χρονης;

Μια άλλη διάσταση στο έγκλημα στη Χαλκίδα έδωσε ο δικηγόρος του 43χρονου που δολοφονήθηκε από μια 38χρονη το περασμένο Σάββατο.

Αναλυτικά, ο Αθανάσιος Τάρτης είπε στον ΑΝΤ1 ότι «τίποτα δεν την βασάνιζε 15 χρόνια, τίποτα απολύτως. Είναι μια δικαιολογία που εφευρέθηκε για να καλύψει την πράξη της. Τα σενάρια δημιουργούνται για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα. Ουδέποτε υπήρξε δεσμός ούτε σχέση του θύματος με την 38χρονη».

«Δεν έχει λογική αυτό που λέει η 38χρονη, γιατί αλλιώς δεν θα πήγαινε εκείνη και ο άντρας της στον γάμο του θύματος. Δεν είχε πάει όλο το χωριό, ήταν λίγοι οι καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίους η 38χρονη και ο άνδρας της», προσέθεσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Τάρτης, χθες δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι το θύμα μαζί με την σύζυγο του, έξι μήνες μετά τον γάμο τους, πήγαν στο γραφείο του ζητώντας να κάνουν ασφαλιστικά μέτρα στην 38χρονη, επειδή παρενοχλούσε τον 43χρονο κι εκείνος τους πρότεινε αντί αυτού να ενημερώσουν τον σύζυγο της, ο οποίος ήταν προσωπικός φίλος του 43χρονου, όπως και έγινε.

Σήμερα, ο δικηγόρος επεσήμανε πως «δυστυχώς, φαίνεται μετά την ειδοποίηση του συζύγου της από το θύμα ότι “φίλε, πρόσεξε την γυναίκα σου”, ξεκίνησε η κακοποίηση της 38χρονης. Άκουσα από την μάνα της κατηγορούμενης ότι από τότε, τα τελευταία 2-3 χρόνια, ξεκίνησε η συστηματική κακοποίηση της 38χρονης από τον σύζυγο της. Μόνη της το είπε η μητέρα της δράστιδος. Ο πατέρας της μιλούσε για “μαυρισμένα μάτια” και τέτοια».

«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό που να συνδέει τους δύο. Φαίνεται ότι αυτή η συστηματική κακοποίηση από τον σύζυγο της οδήγησε να εκδικηθεί το άτυχο θύμα, γιατί αυτός ήταν που την “κάρφωσε” στον σύζυγο της για τις πιέσεις που του ασκούσε», κατέληξε ο δικηγόρος.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr