search-button
cross-out

Χαλκίδα: Σοκάρει η μαρτυρία γειτόνισσας – Πώς έστησε ενέδρα θανάτου η 38χρονη στον 43χρονο ξυλουργό

Ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός με δεκάδες μαχαιριές
Χαλκίδα: Σοκάρει η μαρτυρία γειτόνισσας – Πώς έστησε ενέδρα θανάτου η 38χρονη στον 43χρονο ξυλουργό

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (20/01) στη Χαλκίδα, με μία γυναίκα να δολοφονεί έναν άνδρα με πολλαπλές μαχαιριές.

Δύο λεπτά μετά τις 8.00 άνδρες της ομάδας Δίας έφθασαν στο σημείο όπου αντίκρυσαν τον 43χρονο αιμόφυρτο και την 38χρονη δίπλα στη σορό, έχοντας αίμα στα ρούχα της. Δίπλα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του θύματος, έξω από την πόρτα του οδηγού βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Η επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου του 43χρονου, η οποία φώναζε από το μπαλκόνι και έτσι κινητοποιήθηκαν οι περαστικοί και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την 38χρονη, η οποία μαχαίρωσε τον άνδρα την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του.

«Οκτώ η ώρα το παιδί έφυγε να πάει για δουλειά, πήγε στο αμάξι του, που ήταν παρκαρισμένο απέναντι, κάποια τον περίμενε και πήγε να μπει στο αμάξι το παιδί, και του την «πάτησε» στην πλάτη και μετά μπροστά. Και τον έβλεπε η γυναίκα του από πάνω, γιατί τον κοίταζε από το μπαλκόνι, και κατέβηκε κάτω με τις πιτζάμες», ανέφερε γειτόνισσα του άτυχου άνδρα στο MEGA.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το παιδί ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήρεμο, τίποτα τέτοια πράγματα. Δύο χρόνια ήταν παντρεμένο με την κοπέλα αυτή είχαν πολλά χρόνια σχέση, δεν ήταν παιδί που είχε ερωτικές σχέσεις, όλη μέρα δούλευε. Έφευγε 7 η ώρα και γύρναγε 9 το βράδυ. Ήταν γενικά πολύ καλό παιδί, πολύ καλός επαγγελματίας. Ήταν πολλά χρόνια με την σύζυγό του πριν τον γάμο, είχαν σχέση δηλαδή. Ήταν μια χαρά ως ζευγάρι, και καλά παιδιά και οι δύο, και χαμηλών τόνων».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr