search-button
cross-out

Χαλκίδα: Τα τελευταία λεπτά του 43χρονου λίγο πριν την άγρια δολοφονία (Βίντεο ντοκουμέντο)

Χαλκίδα: Μέσα σε μια λίμνη αίματος εντοπίστηκε ο 43χρονος
Χαλκίδα: Τα τελευταία λεπτά του 43χρονου λίγο πριν την άγρια δολοφονία (Βίντεο ντοκουμέντο)

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τις τελευταίες στιγμές του 43χρονου που δολοφονήθηκε άγρια από μια 38χρονη στο κέντρο της Χαλκίδας.

Είναι μόλις λίγα λεπτά πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 43χρονος βγαίνει από την πολυκατοικία όπου διαμένει. Λίγα λεπτά αργότερα, δέχεται επίθεση με μαχαίρι από την 39χρονη μπροστά από το όχημά του.

Ακολούθως ο άνδρας προσπαθεί να διαφύγει όταν εκείνη συνεχίζει να τον μαχαιρώνει μέχρι θανάτου χρησιμοποιόντας μάλιστα ένα δεύτερο μαχαίρι.

Αυτόπτης μάρτυρας του άγριου εγκλήματος, η σύζυγος του θύματος, η οποία παρακολουθούσε έντρομη από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας την δολοφονία του, η οποία έντρομη ειδοποίησε την αστυνομία.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τα τελευταία λεπτά λίγο πριν την δολοφονία του 43χρονου, από το eviathema.gr.

«Τρέξτε σκοτώνουν τον άντρα μου»

«Μια γυναίκα σκοτώνει τον άντρα μου». Με αυτή τη φράση, η σύζυγος του 43χρονου ξυλουργού στη Χαλκίδα, προσπάθησε να εξηγήσει στην Άμεση Δράση τα όσα διαδραματίζονταν έξω από το σπίτι της, όπου μια 38χρονη κατακρεούργησε τον άντρα της.

Στο σημείο άμεσα έφτασαν μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ όπου εντόπισαν στη μέση του δρόμου αιμόφυρτο τον 43χρονο.

Ο άντρας έφερε μαχαιριές στην αριστερή ωμοπλάτη ενώ είχε αίματα σε όλο το σώμα. Ήταν δε, τόσο μεγάλη η σφοδρότητα με την οποία επιτέθηκε η 38χρονη στον άτυχο άνδρα που το ένα εκ των δυο μαχαιριών που χρησιμοποίησε έμεινε καρφωμένο στην πλάτη του θύματος.

«Απειλούσε πως θα με καταστρέψει»

Παράλληλα, νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στο κέντρο της Χαλκίδας το πρωί του Σαββάτου, όπου μια 38χρονη έσφαξε με μαχαίρι έναν 43χρονο ξυλουργό μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η γυναίκα μόλις συνελήφθη είπε στους αστυνομικούς «Εγώ το έκανα, μου έλεγε ότι θα με καταστρέψει, με απειλούσε».

Η γυναίκα είχε στην κατοχή της δυο μαχαίρια. Περίμενε να κατέβει από την οικία του ο 43χρονος και όταν εκείνος πήγε να μπει στο όχημα του, του επιτέθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του που έβλεπε από τον μπαλκόνι την άγρια δολοφονία.

Συνολικά η 38χρονη χτύπησε με 40 μαχαιριές το σώμα του θύματος.

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, προσπαθούν να κατανοήσουν τα κίνητρα που οδήγησαν την γυναίκα να σκοτώσει τον άτυχο άνδρα.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr