search-button
cross-out

Χαλκιδική: Η 22χρονη για τον βιασμό από 56χρονο – Ήρθε από πίσω και με ακινητοποίησε…

Σε κατάσταση σοκ είναι η 22χρονη που, όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα βιασμού από 56χρονο κρατούμενο των φυλακών Κασσάνδρας, σε ερημική παραλία της Χαλκιδικής.
Χαλκιδική: Η 22χρονη για τον βιασμό από 56χρονο – Ήρθε από πίσω και με ακινητοποίησε…

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο βιασμός σημειώθηκε σε ερημική τοποθεσία της Χαλκιδικής, λίγο πριν η 22χρονη ξεκινήσει τη δουλειά της σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο 56χρονος την πλησίασε πισώπλατα, όπως η ίδια αναφέρει, την ακινητοποίησε και τη βίασε. Σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές, ύστερα από εξέταση που έγινε στην 22χρονη προέκυψε και ιατροδικαστικά πως τελέστηκε βιασμός σε βάρος της!

Η άτυχη κοπέλα αναγνώρισε στο πρόσωπο του 56χρονου τρόφιμου των φυλακών Κασσάνδρας, τον άνθρωπο που τη βίασε, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πολυγύρου, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

«Θέλω να κάνω τεστ DNA»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ζήτησε να υποβληθεί σε εξέταση DNA. Ο 56χρονος εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία που τελέστηκε στην Αθήνα το 2007.

Ο 56χρονος φέρεται να μη βρισκόταν σε άδεια από τις αγροτικές φυλακές τη στιγμή που έγινε ο βιασμός, όμως, φέρεται να εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες στην περιοχή, υπό την επιτήρηση σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Χαλκιδική: Η 22χρονη κοπέλα ξεσπάει στο newsit.gr
«Είμαι σε μεγάλο σοκ και έχω ανάγκη στήριξης από ανθρώπους γεμάτους κατανόηση, όπως η οικογένειά μου και οι νομικοί μου παραστάτες. Πήγα για ένα μπάνιο και ευτυχώς είμαι ζωντανή. Θα μπορούσα να μη βγω ζωντανή από όλο αυτό», υποστηρίζει η 22χρονη στο newsit.gr και συμπληρώνει:

«Ελπίζω ποτέ καμία άλλη γυναίκα να μη βρεθεί στη θέση μου, να δέχεται πισώπλατα μια τόσο άγρια επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος υποτίθεται ότι βρισκόταν σε καθεστώς στέρησης ελευθερίας και σωφρονισμού και να κινδυνεύει η ψυχική και σωματική της ακεραιότητα όπως κινδύνεψα εγώ.

Είναι λυπηρό – συνεχίζει η 22χρονη – να μην υπάρχει κανένας από τους υποτιθέμενους φύλακες, ώστε να συνδράμει και να σταματήσει την άγρια επίθεση που δέχτηκα».

«Πώς δόθηκε καθεστώς ημιελευθερίας σε αυτόν τον άνθρωπο»
Η δικηγόρος της 22χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου (φωτογραφία πάνω), αναφέρει στο newsit.gr πως:
«Πρόκειται για μία συγκλονιστική υπόθεση βιασμού με θύμα μια νεαρή κοπέλα εργαζόμενη, η οποία θέλησε απλώς να απολαύσει μια στιγμή χαλάρωσης σε μία παραλία ενός πολύ τουριστικού μέρους. Θα πρέπει να ερευνηθεί εις βάθος πώς ο κρατούμενος των αγροτικών φυλακών κυκλοφορούσε ελεύθερος και πώς θα έπρεπε ενώ υπήρχε επόπτης φυλακών, στην ουσία δεν υπήρχε. Όπως και με ποιο τρόπο δόθηκε αυτό το καθεστώς ημιελευθερίας σε αυτόν τον άνθρωπο.

Η νεαρή υψώνει τη φωνή της απέναντι σε όλο το σωφρονιστικό σύστημα και ζητάει η έρευνα, όχι απλά να φτάσει σε βάθος αλλά να αναθεωρηθούν και όλες οι δομές για τον τρόπο λειτουργίας τους. Σήμερα χαιρόμαστε που το κορίτσι είναι κοντά μας, διότι θα μπορούσε να μην είναι μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr