search-button
cross-out

Χαμόγελα στο Ρίο: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που παρέσυρε ο θείος του- “Θέλω να γίνω γιατρός” είπε και ζήτησε καινούργιο ποδήλατο

Χαμόγελα και αισιοδοξία σκορπίζει ξανά ο 8χρονος από την Ηλείατο - Το πρώτο πράγμα που ζήτησε όταν αποσωληνώθηκε ήταν ένα καινούριο ποδήλατο.
Χαμόγελα στο Ρίο: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος που παρέσυρε ο θείος του- “Θέλω να γίνω γιατρός” είπε και ζήτησε καινούργιο ποδήλατο

Χαμόγελα και αισιοδοξία σκορπίζει ξανά ο 8χρονος από την Ηλεία που τον είχε παρασύρει αυτοκίνητο και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με το Tempo24, o 8χρονος αποσωληνώθηκε πριν από 48 ώρες, επικοινωνεί με το περιβάλλον και είναι ευδιάθετος.

“Το παιδί κατάφερε και έδωσε αυτή τη δύσκολη μάχη και βγήκε νικητής. Μας έκανε όλους χαρούμενους”, λέει στο tempo24 o υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης που από την πρώτη στιγμή μαζί με τους συνεργάτες του, είχαν κάνει τιτάνιες προσπάθειες για τη βελτίωση της υγείας του.

“Θέλω να γίνω γιατρός”
Όπως λέει ο 8χρονος, όνειρό του είναι να γίνει γιατρός, ενώ το πρώτο πράγμα που ζήτησε όταν αποσωληνώθηκε ήταν ένα καινούριο ποδήλατο. Το παιδί θα μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων για την αποκατάσταση των σοβαρών τραυμάτων και εγκαυμάτων, από εξειδικευμένους γιατρούς. “Θα είναι μια πολύμηνη διαδικασία, αλλά στο τέλος ελπίζουμε ότι θα είναι όλα καλά” είπε ο κ. Ηλιάδης.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 49χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητο τον 8χρονο, είναι θείος του παιδιού. Μιλώντας στην εφημερίδα “Πατρίς” ο δικηγόρος του κ. Μ. Παπαγιαννόπουλος μίλησε για “κακιά στιγμή”, που έχει σοκάρει τον πελάτη του:

“Πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν, που έχει κλονίσει και τον πελάτη μου, ο οποίος έχει υποστεί σοκ και για αυτό έφυγε από το σημείο του ατυχήματος και είχε απομονωθεί στη συνέχεια.

Πηγή: Tempo24

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr