search-button
cross-out

Χανιά: Μαθήτριες δημοτικού αιφνιδιάζουν τη Νίκη Κεραμέως και της ζητούν να διαβάσει αυτό το γράμμα

Η Νίκη Κεραμέως βρέθηκε σε δημοτικό σχολείο στα Χανιά, σε μια επίσκεψη με πολλά στιγμιότυπα που συζητήθηκαν. Στο πιο χαρακτηριστικό, μαθήτριες της Δ’ Δημοτικού αποφάσισαν να την πλησιάσουν για να την μιλήσουν…
Χανιά: Μαθήτριες δημοτικού αιφνιδιάζουν τη Νίκη Κεραμέως και της ζητούν να διαβάσει αυτό το γράμμα

Η Νίκη Κεραμέως επισκέφτηκε την Παρασκευή το πρωί (04-06-2021), σχολεία των Χανίων, σε μια επίσκεψη που δεν είχε προγραμματιστεί και χαρακτηρίστηκε… αιφνιδιαστική. Μεταξύ των σχολείων που πήγε ήταν και το 11ο Δημοτικό Σχολείο στα Χανιά, συνοδευόμενη από τη Διευθύντρια Α/ θμιας Εκπαίδευσης Χανίων.

Συνομίλησε με τους μαθητές και το Σύλλογο Διδασκόντων, ενώ την περίμενε και μια… ευχάριστη έκπληξη. Την κυρία Κεραμέως αιφνιδίασαν μαθήτριες της Δ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, καθώς την ώρα της συνεδρίασης με το εκπαιδευτικό προσωπικό εμφανίστηκαν και της διάβασαν μια επιστολή με την οποία της έκαναν έναν μικρό απολογισμό της δύσκολης φετινής χρονιάς.

Της τόνισαν ότι είναι πολύ ευχάριστο που η νέα χρονιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί κάτω από ευνοϊκότερες συνθήκες και μάλιστα με νέα μαθήματα που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον στους μικρούς μαθητές. Ζήτησαν μάλιστα από την υπουργό να τους επισκεφθεί ξανά.

Χαρακτηριστικό ότι η στιγμή που οι μαθήτριες διαβάζουν την επιστολή στην Υπουργό καταγράφηκε και δημοσιεύτηκε σε “story” στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας στο Facebook. Δείτε τη χαρακτηριστική εικόνα του flashnews.gr…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr