search-button
cross-out

Χανιά-Σοκάρουν οι νέες καταγγελίες στην υπόθεση του 19χρονου Γιάννη : “Το παιδί έχει βιαστεί από πολλούς”

Η ιστορία του 19χρονου σοκάρει.
Χανιά-Σοκάρουν οι νέες καταγγελίες στην υπόθεση του 19χρονου Γιάννη : “Το παιδί έχει βιαστεί από πολλούς”

Για χρόνια το παιδί μιλούσε για σωματική κακοποίηση που δεχόταν από τον πατέρα του, για την σεξουαλική κακοποίηση που φέρεται να υπέστη από άνδρες του χωριού. Κανείς όμως δεν του έδινε σημασία.

Άνθρωπος που σήμερα στηρίζει το παιδί με αναπηρία μιλά στον ΑΝΤ1.

Δημοσιογράφος: Το παιδί που βρίσκεται;

Συγχωριανός 19χρονου: Στο χωριό είναι ακόμη, σε σπίτια φιλικά

Δημοσιογράφος: Το φροντίζετε εσείς;

Συγχωριανός 19χρονου: Ναι, αλλά η πολιτεία πρέπει να λάβει τα μέτρα της για αυτό το παιδί.

Δημοσιογράφος: Ο 19χρονος εσάς τι σας λέει τώρα;

Συγχωριανός: Αισθάνεται ασφάλεια τώρα που είναι μαζί μας, ότι όλα αυτά αυτός λέει οτι είναι αλήθεια, οι βιασμοί έχουν γίνει!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο, σε δήμο του νομού Χανίων, όταν και έγινε καταγγελία για τις άθλιες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το αγόρι.

Σύμφωνα με την κοινωνική έρευνα που έγινε, αλλά και όσα εξομολογήθηκε το παιδί, ο πατέρας του το έδερνε και το κλείδωνε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να κοιμάται σε ένα παλιό, βρώμικο αυτοκίνητο, στα χωράφια ακόμα και πάνω σε δέντρα!

Δημοσιογράφος: Πως έγινε γνωστό όλο αυτό;

Συγχωριανός: Το παιδάκι το φώναζε, αλλά δεν το πίστευε κανείς. Αλλά τελικά πήγε σε κοινωνικούς λειτουργούς και πήγε στον ιατροδικαστής και εξέτασε ότι ήταν βιασμένο. Και από εκεί βγήκαν όλα στην φόρα. Το είχανε βιάσει πάρα πολλοί άνθρωποι.
Τους έχει καταδώσει το παιδί.

Την ημέρα που εκδικαζόταν στο δικαστήριο η ανάθεση της κηδεμονίας του 19χρονου σε συγγενή το παιδί εξαφανίζεται. Η αστυνομία το εντόπισε κλειδωμένο σε αποθήκη του χωριού από τον θείο του και παπά της περιοχής.

Σε βάρος του θείου του, της γυναίκας του και του παππού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη παρακράτηση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία ερευνά στοιχεία από μαρτυρίες του 19χρονου για βιασμό και από ιερωμένους της περιοχής.

Συγχωριανός: Είναι πολλά τα σπίτια να ξέρετε δεν είναι μονάχα ένα. Γιατί είναι κι άλλα σπίτια.

Δημοσιογράφος: Στο οποίο πήγαιναν το παιδί;

Συγχωριανός: Ναι, το πήγαιναν λέει αλλοδαποί, το πήγαιναν κάποιοι άλλοι χωριανοί. Είναι πολλά τα πράγματα που τα ερευνά ένα ένα η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος φέρεται να έχει οδηγήσει τις αρχές σε σπίτι όπου τελέστηκαν οι καταγγελλόμενοι βιασμοί ενώ αύριο ο κληρικός θείος του έχει κληθεί από τον ανακριτή προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις στα όσα φέρεται να υποστηρίζει ο 19χρονος.

Πηγή: zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr