search-button
cross-out

Χανιά: Βίντεο – ντοκουμέντο από την τελευταία βόλτα της 11χρονης – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Το χρονικό της εξαφάνισης - Η μικρή Ιωάννα αγνοείτο από την Τρίτη - Τι λέει στο protothema.gr ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού
Χανιά: Βίντεο – ντοκουμέντο από την τελευταία βόλτα της 11χρονης – Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Βίντεο ντοκουμέντο με την 11χρονη Ιωάννα εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, η οποία βρέθηκε νεκρή χτες το απόγευμα, έχοντας πέσει από ύψος 20 μέτρων περίπου, πάνω σε βράχια στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

Κάμερα ασφαλείας φέρεται να κατέγραψε την τελευταία βόλτα της Ιωάννας στον κόμβο της Χρυσής Ακτής με κατεύθυνση προς τη θάλασσα όπου λίγες ώρες αργότερα εντοπίζεται νεκρή στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Μπορεί να αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο οποίος εξέτασε το άψυχο σώμα του παιδιού αλλά οι αστυνομικές αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της Ιωάννας και εξετάζουν τους λόγους για τους οποίους μπορεί να θέλησε ένα κοριτσάκι 11 ετών να βάλει τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τόσο μεγάλο ύψος ή να υπήρξε κάποιο ατύχημα και να της στοίχισε τη ζωή.

Κοινωνικός λειτουργός από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας, της άτυχης Ιωάννας αλλά και των αδελφών της , σύμφωνα με τον Πρόεδρο του “Χαμόγελου του Παιδιού” ο οποίος μίλησε στο protothema.gr και εξέφρασε τη θλίψη του για το θάνατο του 11χρονου παιδιού.

«Υπάρχει μεγάλη θλίψη για το 11χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό στα βράχια και με θυμώνει πολύ ότι κάποιοι άνθρωποι παίρνουν στα χέρια τους τις αποφάσεις για τη ζωή ενός παιδιού. Ίσως να υπήρχε η δυνατότητα το παιδί να είχε εντοπιστεί πολύ νωρίτερα και να προλαβαίναμε αυτή την τραγική κατάληξη» είπε στο protothema.gr ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος .

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης όταν η μικρή Ιωάννα θέλησε να βγει από το σπίτι της στον οικισμό της Παρηγορίας για να πάει βόλτα προς την θάλασσα.

Αφού πήρε την άδεια από τους δικούς της έφυγε από το σπίτι της και πήγε μια βόλτα. Κανείς δεν περίμενε όμως το τι θα επακολουθούσε. Η ώρα περνούσε και η 11χρονη δεν είχε επιστρέψει ακόμα στο σπίτι της. Το πρωί της Τετάρτης η μητέρα της που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται στον ΟΚΑΝΑ πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα να δηλώσει την εξαφάνιση της.

Οι Αρχές αφού ενημερώθηκαν από τους γονείς, άρχισαν την έρευνα στην περιοχή και μιας η 11χρονη είχε φύγει με τα πόδια θεωρήθηκε εύκολος ο εντοπισμός της. Ωστόσο η μικρή βρέθηκε αναίσθητη το μεσημέρι της Τετάρτης στα βράχια από δύο έφηβους που είχαν πάει βόλτα στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Τα δύο νεαρά παιδιά έντρομα κάλεσαν την αστυνομία στο σημείο όπου οι αστυνομικοί την ταυτοποίησαν.

Το άτυχο παιδί βρέθηκε νεκρό σε βραχώδη ακτή κοντά στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων. Μάλιστα για τον εντοπισμό του είχαν κινητοποιηθεί διασώστες της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού ενώ στο πλαίσιο των ερευνών χρησιμοποιήθηκε και drone. Παράλληλα ενεργοποιήθηκε για τον εντοπισμό της ακόμα και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr