search-button
cross-out

Χειροπέδες σε ζευγάρι επειδή χαστούκισαν την κόρη τους

Η 13χρονη το κατήγγειλε στον γυμνασιάρχη του σχολείου της
Χειροπέδες σε ζευγάρι επειδή χαστούκισαν την κόρη τους

Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη ένα ζευγάρι Λαρισαίων έπειτα από καταγγελία της 13χρονης κόρης τους. Η μαθήτρια Γυμνασίου κατήγγειλε -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»- στον διευθυντή του σχολείου της περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της, από τους γονείς της.

Αστυνομικοί του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας του Α.Τ. Λάρισας μετέβησαν στο σχολείο, όπου τους ανέμενε ο γυμνασιάρχης και η μαθήτρια, η οποία κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι οι γονείς της της προκάλεσαν σωματικές βλάβες χτυπώντας τη με σφαλιάρες στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Οι δύο γονείς συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για ενδοοικογενειακή βία, ενώ με εισαγγελική εντολή αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού πρώτα ορίστηκε η δίκη τους. Να σημειωθεί πως από τη λειτουργία Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας στην ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι η πρώτη φορά, σε τοπικό επίπεδο, που συλλαμβάνονται γονείς έπειτα από καταγγελία του παιδιού τους.

onlarissa.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr