search-button
cross-out

Χτύπησε με την τσάντα τον φονιά του παιδιού της – Αναβίωσε το φρικτό έγκλημα απατημένου συζύγου

H μάνα του θύματος βρέθηκε για πρώτη φορά απέναντι στον δολοφόνο του παιδιού της, στη Λάρισα…
Χτύπησε με την τσάντα τον φονιά του παιδιού της – Αναβίωσε το φρικτό έγκλημα απατημένου συζύγου

Ένα έγκλημα που σημειώθηκε το 2015 και συντάραξε τη Λάρισα και ολόκληρη τη χώρα. Με ένα 21χρονο να βρίσκει φρικτό θάνατο στα χέρια του απατημένου συζύγου. Τον σκότωσε και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στη σορό του. Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο, έφερε για πρώτη φορά τον καθ’ ομολογίαν δράστη, απέναντι στη μητέρα του παιδιού που σκότωσε.

Με ένταση ξεκίνησε χθες (16-02-2022) στο Μικτό Ορ­κωτό Εφετείο Λάρισας η δίκη του 37χρονου οι­κοδόμου που παραπέμπεται κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, για την δολοφονία του εραστή της γυναίκας του. Ενός 21χρονου σερβιτόρου, ενός «χα­μογελαστού παιδιού» όπως το περίγραψε χθες η μητέρα του, που εργαζόταν σε ψαροταβέρνα.

Μια ανθρωποκτονία που διακρίνεται για την ιδι­αίτερη βιαιότητά της, καθώς ο 37χρονος απατημένος σύζυγος, αργά το βράδυ της 24ns Ιουλίου του 2015, οδήγησε τον νεαρό εραστή σε απόμερο χωματόδρομο κοντά στο εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων, Aγιάς. Εκεί τον σκότωσε χτυπώντας τον στο κεφάλι με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο που δεν βρέθηκε ποτέ  και στη συνέχεια έσυρε το πτώμα τού άτυχου 21χρονου σε διπλανό ρέμα, όπου έβαλε φωτιά στη σορό του καίγοντας, μεταξύ άλλων, τα γεννητικά του όργανα.

Ο απατημένος σύζυγος και δράστης, ο εραστής και θύμα, όπως κι η 29χρονη πρώην σύζυγος και ερωμένη, ήταν όλοι τους οι­κονομικοί μετανάστες από την Αλβανία που βρέ­θηκαν στη Λάρισα για εργασία. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, ο 37χρονος οικοδόμος που ζούσε στη Χάλκη μετατράπηκε σε δο­λοφόνο ενόσω συγκέντρωνε «αποδείξεις» από τους κατά καιρούς εραστές της άλλοτε συζύγου του. Της γυναίκας που κατηγορείται από τη μάνα του 21χρονου ότι υπήρξε η «πέτρα του σκανδά­λου» και η οποία σήμερα με τα τρία τους παιδιά, ζει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Η δίκη που ξεκίνησε χθες, χαρακτηρίστηκε από την κατάθεση της 48χρονης μάνας τού αδικοχαμένου παιδιού. Κατάθεση που ξεκίνησε με τη μάνα να ζητά να παραμείνει η ισόβια κάθειρξη του δο­λοφόνου και επεισοδιακά ολοκληρώθηκε, όταν αποχωρώντας η 48χρονη χτύπησε με την τσάντα της στο κεφάλι τον δολοφόνο του γιου της ενώ καθόταν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Χτύπημα στο οποίο δεν αντέδρασε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, με την υπεράσπισή του τη στιγμή της έντασης να προαναγγέλλει την υποβολή μήνυσης και να ζητά τη σύλληψη της μάνας, στο πλαίσιο του αυτοφώρου για εξύβριση και σωματική βλά­βη. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η μητέρα του 21χρονου, αισθανόμενη αδιαθεσία, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τελικά στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο, όπου εισήχθη τελικά στην Καρδιολογική Κλινική για πε­ραιτέρω εξετάσει.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr