search-button
cross-out

Yπάλληλος νοσοκομείου ο 36χρονος τέταρτος συλληφθείς για το βιασμό της 12χρονης-Αρνείται κάθε σωματική επαφή με το παιδί

Όπως και ο 33χρονος που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου έτσι και ο 36χρονος που συνελήφθη το βράδυ της ίδιας μέρας, αρνούνται κάθε σωματική επαφή με το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό και ισχυρίζονται ότι πίστεψαν πως το παιδί ήταν… έφηβη.
Yπάλληλος νοσοκομείου ο 36χρονος τέταρτος συλληφθείς για το βιασμό της 12χρονης-Αρνείται κάθε σωματική επαφή με το παιδί

Ο 36χρονος, εργαζόμενος σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής σε διοικητική θέση, είναι ο τέταρτος συλληφθείς και κατηγορούμενος για βιασμό του 12χρονου κοριτσιού. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Δευτέρα (17.10.2022) για την φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού.Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 36χρονος αρνείται κάθε σωματική επαφή με το 12χρονο κορίτσι και πως αντάλλαξε μεν μηνύματα μαζί της αλλά δεν την πλησίασε ποτέ.

Δείτε τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε επίσης ότι πίστεψε πως το θύμα ήταν 17 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 36χρονος άνδρας αντάλλασσε μηνύματα με τη 12χρονη (ή τον 53χρονο που διαχειριζόταν τον λογαριασμό της) και αφού έκλεισε ραντεβού μαζί της, την κακοποίησε σεξουαλικά.

Πηγή :newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr