search-button
cross-out

Υπόθεση μαστροπείας 14χρονης στην Κρήτη: «Παγώνουν» το αίμα οι αποκαλύψεις – Δεν της έδιναν χρήματα, της έταζαν δώρα

«Παγώνουν» το αίμα οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως μέρα με τη μέρα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας της 14χρονης στην Κρήτη.
Υπόθεση μαστροπείας 14χρονης στην Κρήτη: «Παγώνουν» το αίμα οι αποκαλύψεις – Δεν της έδιναν χρήματα, της έταζαν δώρα

Η 14χρονη είναι κλεισμένη στον εαυτό της και αρνείται να ξεστομίσει στη μητέρα της όλα όσα πέρασε στα χέρια των βιαστών της, εξομολογείται ωστόσο σε παιδοψυχολόγο που είναι στο πλευρό της όλα όσα βίωσε.

Η 14χρονη έχει δώσει κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου, βοηθώντας τις Αρχές να φτάσει στα ίχνη όσων εμπλέκονται στη φρικιαστική αυτή υπόθεση.

Συγκεκριμένα, έχει δώσει τα στοιχεία 12 ανδρών, μεταξύ αυτών και του 38χρονου άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνδρες δεν της έδιναν χρήματα, αλλά της έταζαν δώρα και της έδιναν μικρά αντικείμενα ως ανταλλάγματα.

«Ψάξτε το κινητό της κόρης μου»

Η στιγμή που οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στις αρχές του Ιανουαρίου, ήταν η στιγμή που ο πατέρας της ανήλικης κοπέλας κατέρρευσε.

Μόλις είχε μάθει ότι μετά από ανώνυμη καταγγελία ερευνάται από τις Αρχές η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίηση της κόρης του. Λίγες μέρες μετά, ο 50χρονος εξαφανίζεται. Όλο το χωριό τον ψάχνει, η σύζυγός του τον αναζητά.

Πίσω του άφησε ένα σημείωμα. Γράφει ότι δεν γνώριζε τίποτα, ευχαριστεί την αστυνομία, ζητά να μην πάρουν το παιδί από τη μητέρα του και προσθέτει:

«Ψάξτε το κινητό της κόρης μου. Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, ψάξτε το κινητό της κόρης μου. Εγώ δεν γνώριζα τίποτα. Δεν μπορώ να αντέξω αυτό που συμβαίνει».

megatv.com

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr