search-button
cross-out

Υπόθεση Σεμέδο: “Δεν είναι η 17χρονη στο βίντεο – Θα βάλω φυλακή όσους το δημοσιοποίησαν”

"Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι στο βίντεο αυτό συμμετέχει η 17χρονη", δήλωσε ο συνήγορος της ανήλικης που κατήγγειλε τον Σεμέδο, Αλέξης Κούγιας
Υπόθεση Σεμέδο: “Δεν είναι η 17χρονη στο βίντεο – Θα βάλω φυλακή όσους το δημοσιοποίησαν”

Δήλωση σχετικά με βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έκανε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, διαψεύδοντας ότι σχετίζεται με την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού 17χρονης από τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο συνήγορος της 17χρονης διαψεύδει ότι η καταγγέλλουσα εμφανίζεται στο βίντεο, όπως ισχυρίζονται οι χρήστες του ίντερνετ που το κοινοποίησαν. Μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει τα πάντα ώστε να κλείσει φυλακή όσους το διέρρευσαν.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια
“Πριν από λίγο, η μητέρα της δεκαεπτάχρονης, στέλεχος φαρμακευτικής εταιρίας απέστειλε στο γραφείο μας ένα ακραία χυδαίο βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και που αυτοί που το ανάρτησαν ισχυρίζονται ότι η μια από τις δυο κοπέλες είναι η βιασθείσα δεκαεπτάχρονη, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η εικόνα της δεκαεπτάχρονης δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι στο βίντεο αυτό συμμετέχει η δεκαεπτάχρονη και θέλω να διαβεβαιώσω αυτούς που το δημοσιοποίησαν ότι θα κάνω τα πάντα, τόσο ως Αλέξιος Κούγιας δικηγόρος, όσο και ως Αλέξιος Κούγιας πατέρας κοριτσιού δεκαεπτά ετών για να τους κλείσω φυλακή.

Έλεος πια μ’ αυτήν τη χυδαιότητα της ανωνυμίας του διαδικτύου”.

Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για το βίντεο που έχει τραβηχτεί στο αυτοκίνητο του Σεμέδο και δείχνει όλους τους εμπλεκόμενους χαρούμενους και ευδιάθετους, αλλά κάποιο που δείχνει άτομα να ερωτοτροπούν, χωρίς να είναι σαφές ότι πρόκειται για τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης.

Το βίντεο από το αυτοκίνητο του Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αφέθηκε ελεύθεος μετά την απολογία του αλλά και την κατάθεση της 17χρονης που τον κατήγγειλε για βιασμό. Μάλιστα το TheTOC έφερε στη δημοσιότητα την Πέμπτη το βίντεο με την ανήλικη και τον γνωστό ποδοσφαιριστή, να βρίσκονται στο αυτοκίνητό του και να κατευθύνονται στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Πρόκειται για τα ξημερώματα της 28ης Αυγούστου. Μαζί τους στο όχημα βρίσκονται ο 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ καλλιτεχνών, που επίσης κατηγορείται για βιασμό της 17χρονης, και η 16χρονη φίλη της.

Και οι τέσσερις είχαν περάσει το βράδυ τους σε κλαμπ του Ωρωπού όπου παρακολούθησαν τη live εμφάνιση του τράπερ Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, η ίδια είχε πιει πάρα πολύ εκείνο το βράδυ. Το επίμαχο βίντεο τους απεικονίζει ευδιάθετους και τους δύο στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, καθ’ οδόν για τα νότια προάστια.

Πηγή: thetoc,gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr