search-button
cross-out

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο μέσα από τη σουίτα του πρωτοχρονιάτικου πάρτι

Στο βίντεο φαίνεται ένας χώρος από τη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και ένα μικρό ηχείο και μία κάβα με ποτά
Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Βίντεο μέσα από τη σουίτα του πρωτοχρονιάτικου πάρτι

Ένα βίντεο μέσα από τη σουίτα 401 του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και μάλιστα από την βραδιά όπου έγινε το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο οποίο βρέθηκε η 24χρονη Γεωργία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το MEGA από το πάρτι στη σουίτα το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, το ηχείο που παίζει δυνατά ελληνική μουσική και το γλέντι έχει ανάψει. Παράλληλα φαίνεται ένας χώρος από τη σουίτα του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης και μία κάβα με ποτά.

Παράλληλα ακούγονται γέλια και φωνές, ενώ στη σουίτα εκείνη την ώρα βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες και η 24χρονη Γεωργία η οποία καταγγέλλει πως στην συνέχεια της βραδιάς βιάστηκε.

«Περιμένουμε τις τοξικολογικές και το DNA για να μπουν οι ένοχοι φυλακή»

«Η Γεωργία εμφανίστηκε με θάρρος μπροστά στην ανακρίτρια, επιβεβαιώνοντας όσα κτηνώδη βίωσε στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς» είπε ο Θανάσης Ζιώγας, δικηγόρος της 24χρονης η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γεωργία Μπίκα προσκόμισε νέα αποδεικτικά στοιχεία και sms, προκειμένου να ενισχύσει τις καταγγελίες της.

Σε δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 24χρονη ενώπιον της 5ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, ο κ. Ζιώγας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις Αρχές, ενώ μίλησε για «καθυστέρηση» όσον αφορά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr