search-button
cross-out

Ζάκυνθος: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για τον φρικτό θάνατο του 9χρονου Λεονάρντο! Στην Πάτρα για νεκροτομή η σορός του αγοριού

Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον Εισαγγελέα Ζακύνθου ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός που συνελήφθησαν το Σάββατο για τον τραγικό θάνατο του 9χρονου αγοριού από ηλεκτροπληξία στο Τσιλιβί.
Ζάκυνθος: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες για τον φρικτό θάνατο του 9χρονου Λεονάρντο! Στην Πάτρα για νεκροτομή η σορός του αγοριού

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πραγματογνώμονες που εξέτασαν το σημείο του δυστυχήματος διαπίστωσαν ότι πράγματι υπήρχε διαρροή ρεύματος στις εξωτερικές μονάδες air condition του ξενοδοχείου δίπλα στο οποίο έπαιζε κρυφτό ο άτυχος Λεονάρντο με τους φίλους του. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει, χθες, ο τραγικός πατέρας του είχε γίνει σύσταση για τη διαρροή στους ιδιοκτήτες στο παρελθόν, αλλά δεν έκαναν τίποτα. 

zakinthos 1

Το περιστατικό που έχει ντύσει στα μαύρα ένα ολόκληρο χωριό, έγινε μπροστά στα μάτια των μικρών φίλων του αδικοχαμένου παιδιού με καταγωγή από την Αλβανία. Όταν ο 9χρονος πήγε ανυποψίαστος να κρυφτεί πίσω από τα κλιματιστικά, χαρούμενος για την καλή κρυψώνα που είχε βρει, δεν φανταζόταν ότι θα κοβόταν τόσο απότομα το νήμα της σύντομης ζωής του. Κάποιο από τα air condition παρουσίασε διαρροή ρεύματος και όταν το αγγελούδι ακούμπησε πάνω του, σκοτώθηκε ακαριαία. Στο σημείο προκλήθηκε πανικός με τα άλλα παιδάκια να ουρλιάζουν και στο σημείο να σπεύδει ο πατέρας ενός από τα άλλα αγοράκια. Ο άντρας είδε τον άτυχο μικρό πεσμένο στο έδαφος, αφού το ρεύμα τον τίναξε μακριά και τον πήρε αγκαλιά για να τον πάει στον τραγικό πατέρα του αφού το σπίτι τους ήταν δίπλα. Οι σκηνές που ακολούθησαν θύμιζαν αρχαία τραγωδία με τους γονείς να κλαίνε ενώ το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε στο μεταξύ, δεν κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή τον μικρό. Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου χωρίς σφυγμό και παρά τις προσπάθειες και των γιατρών, ήταν αργά για τον 9χρονο. Στο σημείο της τραγωδίας έφτασε και η αστυνομία, άντρες της οποίας προσήγαγαν τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο χώρο του οποίου έχασε τη ζωή του το αγόρι.

zakynhtos thanatos

Η επέμβαση των αρχών ήταν άμεση και συνελήφθησαν  ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος κι ένας ψυκτικός. Στο σημείο όπου έγινε το μοιραίο βρέθηκαν κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και εμπειρογνώμονας όπου διεξάγει έλεγχο για να διαπιστωθεί με βεβαιότητα αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του κλιματιστικού.

Μιλώντας στην κάμερα του «Ionian Tv» ο θείος του αδικοχαμένου αγοριού με τρεμάμενη φωνή είπε ότι έχασαν ένα αγγελούδι το οποίο η οικογένειά του μεγάλωνε με χίλιες δυσκολίες ενώ μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του ανέφερε πως ο χαμός του ανιψιού του είναι πολύ άδικος και αβάσταχτος. 

Γείτονες ανέφεραν ότι τα παιδάκια έπαιζαν συχνά στο σημείο και πως έπρεπε να υπάρχει φράχτης που να απαγορεύσει την πρόσβασή τους εκεί. Πάντως, παρά τον πόνο της, η οικογένεια είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει τη νομική οδό για να να αναπαυθεί η ψυχούλα του γιου τους. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το θλιβερό περιστατικό και αδυνατεί να πιστέψει την αμέλεια που επέδειξαν οι υπεύθυνοι και η οποία στοίχισε τη ζωή σε ένα αγγελούδι.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr