search-button
cross-out

Ζάκυνθος: Μοιραίο παιχνίδι για τον 9χρονο – Πώς το κρυφτό κατέληξε σε τραγωδία

«Έφυγε ακαριαία από τη ζωή, δεν ακούστηκαν φωνές», είχε δηλώσει ο πατέρας του παιδιού στο protothema.gr - Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Τσιλιβή - Έχουν γίνει τρεις συλλήψεις
Ζάκυνθος: Μοιραίο παιχνίδι για τον 9χρονο – Πώς το κρυφτό κατέληξε σε τραγωδία

Από τη μια στιγμή στην άλλη ο χρόνος πάγωσε. Καταρρακωμένοι οι γονείς του 9χρονου παιδιού που βρήκε μοιραίο θάνατο, στη Ζάκυνθο, από ηλεκτροπληξία, αδυνατούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν το τραγικό συμβάν που σημάδεψε τη ζωή τους.

Το αγόρι αλβανικής καταγωγής έπαιζε κρυφτό με φίλους του στο Τσιλιβή Ζακύνθου όταν ήρθε σε επαφή με κλιματιστικό ξενοδοχείου, στο οποίο είχε σημειωθεί διαρροή ρεύματος, κεραυνοβολήθηκε και έφυγε, ακαριαία, από τη ζωή.

Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

«Δεν έχω λόγια… Μου το έφερε νεκρό στα χέρια ο πατέρας του φίλου του και γείτονάς μου. Έφυγε ακαριαία από τη ζωή, δεν ακούστηκαν φωνές. Έπαιζαν κρυφτό τα παιδιά μας και το δικό μου κρύφτηκε πίσω από κάποιες αφύλαχτες εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου» είχε σημειώσει στο protothema.gr, αδυνατώντας να πιστέψει το «χτύπημα» της μοιράς, ο πατέρας του παιδιού.

«Τον είδαν οι φίλοι του ότι δεν είχε τις αισθήσεις του το παιδί μου και ένα από τα παιδιά έτρεξε και το είπε αμέσως στον πατέρα του κι εκείνος στη συνέχεια, το πήρε αγκαλιά και μου το έφερε έντρομος. Θα μπορούσαν να είχαν κρυφτεί κι άλλα παιδάκια σε εκείνο το σημείο και να θρηνούσαμε τώρα κι άλλες αθώες ψυχούλες. Θα κινηθώ νομικά», προσέθεσε.

Τρεις συλλήψεις έχουν πραγματοποιηθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου για το θανάσιμο τραυματισμό από ηλεκτροπληξία του 9χρονου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός της επιχείρησης, οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Συντετριμμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Τσιλιβή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο μικρός την ώρα που έπαιζε ανέμελος κρυφτό με τους φίλους του, έχασε με τέτοιο τραγικό τρόπο τη ζωή του.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των μικρών φίλων του άτυχου 9χρονου, οι οποίοι έπαιζαν μαζί του κρυφτό κι έτρεξαν αμέσως, σοκαρισμένοι, να ειδοποιήσουν τους γονείς του άτυχου παιδιού, αλλά και τις οικογένειές τους.

Οι εγκαταστάσεις των κλιματιστικών ήταν έξω από το χώρο του ξενοδοχείου και αφύλαχτες, πολύ κοντά στο σπίτι και στη γειτονιά του άτυχου 9χρονου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιο απ’ αυτά, ωστόσο, παρουσίασε διαρροή ρεύματος και όταν το παιδί ακούμπησε πάνω του, σκοτώθηκε ακαριαία.

«Πρόκειται για μια μεγάλη τραγωδία που αδυνατούμε να πιστέψουμε αυτή τη στιγμή. Είναι φίλοι μας η οικογένεια του άτυχου 9χρονου και οι γονείς του είναι σοκαρισμένοι αυτή τη στιγμή. Χτες το βράδυ, τα παιδιά έπαιζαν κρυφτό στη γειτονιά τους. Ο 9χρονος πήγε και κρύφτηκε πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του και έπαθε ηλεκτροπληξία. Δυστυχώς, αυτό συνέβη μπροστά στα μάτια των μικρών φίλων του, οι οποίοι έτρεξαν σοκαρισμένοι και ενημέρωσαν την οικογένεια του μικρού» είχε πει στο protothema.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Πλάνου – Τσιλιβή, Διονύσης Γιακουμέλος.

Το χρονικό

Τραγικό τέλος βρήκε ένα 9χρονο αγόρι από την περιοχή Τσιλιβή της Ζακύνθου, αργά το βράδυ του Σαββάτου. Το άτυχο παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ενός ξενοδοχείου.

Κάποιο απ’ αυτά, ωστόσο, παρουσίασε διαρροή ρεύματος και όταν το παιδί ακούμπησε πάνω του, σκοτώθηκε ακαριαία.

Το πλήρωμα του ασθενοφόρου δεν κατάφερε να το επαναφέρει στη ζωή, βυθίζοντας τη μικρή τοπική κοινωνία στη θλίψη. Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου στο χωρίς σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι.

Στο σημείο της τραγωδίας έφτασε και η Αστυνομία, η οποία προσήγαγε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στο χώρο του οποίου έχασε τη ζωή του το 9χρονο αγόρι.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr