Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με τρεις τραυματίες στην είσοδο ξενοδοχείου στη Χαλκηδόνα – Κοιμήθηκε στο τιμόνι

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη με συνολικά 3 άτομα να μεταφέρονται τραυματισμένα σε νοσοκομεία. Τι έδειξε η πρώτη αυτοψία στο σημείο…

Η πρώτη αυτοψία των αστυνομικών στο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, έξω από τη Χαλκηδόνα, έδωσε μια πρώτη εικόνα για τα αίτια. Ο ηλικιωμένος οδηγός φέρεται να κοιμήθηκε στο τιμόνι και να έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο καρφώθηκε στην τσιμεντένια πινακίδα του ξενοδοχείου και ακινητοποιήθηκε. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε τόσο ο οδηγός όσο και οι δύο γυναίκες που βρίσκονταν μέσα στο ΙΧ.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Δεκμεβρίου στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών στο ύψος του ξενοδοχείου «Φίλιππος», πριν τη Χαλκηδόνα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στην τσιμεντένια πινακίδα του ξενοδοχείου. Στο αυτοκίνητο εκτός του οδηγού, επέβαιναν και δύο ηλικιωμένες γυναίκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις επέστρεφαν από γλέντι και πιθανότητα ο οδηγός αποκοιμήθηκε. Τους τρεις τραυματίες παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: emvolos.gr