Φρίκη: Σκότωσε την γυναίκα του και τη 2χρονη κόρη τους με κουζινομάχαιρο
«Τραγουδούσε στο ντους σαν να μην συμβαίνει τίποτα»
Φρίκη στη Νέα Υόρκη. Ένας ψυχικά διαταραγμένος άνδρας από το Κουίνς σκότωσε την σύζυγό του και το δίχρονο κοριτσάκι τους με κουζινομάχαιρο, ενώ στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε, σύμφωνα με τις αρχές.
Ένας άνδρας 54 ετών, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, μαχαίρωσε πολλαπλές φορές τη μητέρα, 41 ετών, και το παιδί στον λαιμό και στο στήθος, πριν καρφώσει το μαχαίρι στο στήθος του στο σπίτι τους στη Ρίντζγουντ το Σάββατο, σύμφωνα με πηγές και το NYPD.
«Είναι σοκαριστικό, να ξέρετε, ότι συμβαίνει ακριβώς δίπλα σου», είπε ένας κάτοικος της περιοχής. «Υποθέτω ότι δεν ξέρεις ποιοι είναι οι γείτονές σου.»
Η 41χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Έλμχερστ, όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ανέφερε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.
Το 2χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιατρικό Κέντρο Wykoff Heights, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του το βράδυ του Σαββάτου.
Οι αστυνομικοί είπαν ότι ο 54χρονος άνδρας μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο Elmhurst, όπου βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ένα μαχαίρι κουζίνας βρέθηκε στο σημείο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα
Ένας άλλος γείτονας που μένει σε ένα διαμέρισμα, το οποίο είναι μεσοτοιχία με αυτό της οικογένειας, είπε ότι δεν άκουσε φωνές από το σπίτι κατά τη διάρκεια του Σαββάτου. Αντίθετα, άκουσε, όπως λέει, τον δράστη να τραγουδάει χαρούμενα στο ντους.
«Σήμερα το πρωί, πήγα να κάνω ντους και αυτός ο τύπος, έκανε κι αυτός ντους και τραγουδούσε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, σαν να είναι μια κανονική μέρα», είπε ο γείτονας στην εφημερίδα The Post. «Τραγουδούσε, ξεκινούσε μια κανονική μέρα. Τραγουδούσε ένα χαρούμενο τραγούδι», περιέγραψε ο ίδιος.
«Δεν άκουγες καβγάδες, δεν άκουγες τίποτα.»
enikos.gr
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.














