search-button
cross-out

Η τραγική ιστορία της Γερμανίδας που είχε πάει σε φεστιβάλ στο Ισραήλ και δολοφονήθηκε από τη Χαμάς

Ανέβασαν στα social media φωτογραφίες και βίντεο όπου διαπομπεύουν το πτώμα της
Η τραγική ιστορία της Γερμανίδας που είχε πάει σε φεστιβάλ στο Ισραήλ και δολοφονήθηκε από τη Χαμάς

Βρέθηκε στον λάθος τόπο τη λάθος στιγμή. Η 30χρονη tattoo artist Shani Louk βρήκε τραγικό θάνατο στο Ισραήλ όταν τρομοκράτες της Χαμάς την απήγαγαν, τη δολοφόνησαν και περιέφεραν σαν τρόπαιο το άψυχο σώμα της πάνω σε ένα φορτηγό. Η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο Ισραήλ για να παρακολουθήσει ένα μουσικό φεστιβάλ.

Μια τρομακτική πράξη βίας

Ο πλανήτης συγκλονίστηκε όταν έμαθε για τη νέα έξαρση των πολεμικών συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή. Οι προσωπικές ιστορίες ωστόσο αποτελούν μία ακόμη πτυχή του πολέμου και δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Τελευταίο γνωστοποιημένο περιστατικό, η στυγερή δολοφονία της Shani Louk, μιας νέας γυναίκας από τη Γερμανία που λάτρευε τη μουσική και επισκέφθηκε το Ισραήλ για ένα μουσικό φεστιβάλ.

Η Shani απήχθη με τραγικό τρόπο από τρομοκράτες της Χαμάς και η ζωή της κόπηκε σε μια παράλογη πράξη βίας.

Δείτε φωτογραφίες: Οι μαχητές της Χαμάς περιφέρουν σε αγροτικό το άψυχο κορμή της Γερμανίδας

war-vid-2
war-vid-1
Οι τρομοκράτες της Χαμάς απήγαγαν την Shani Louk, τη δολοφόνησαν και περιέφεραν σαν τρόπαιο το άψυχο σώμα της πάνω σε ένα φορτηγό

Σημειώνεται πως για το περιστατικό κυκλοφορεί στα social media αντίστοιχο βίντεο το οποίο ωστόσο είναι πολύ σκληρό για να μεταδοθεί.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε αργότερα στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, βεβηλωμένο και περιφερόμενο με μια ανατριχιαστική αδιαφορία για την ιερότητα της ζωής. Αλλά η φρίκη δεν τελείωσε εκεί. Οι εικόνες του πτώματος της Shani εμφανίστηκαν στη συνέχεια σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας οργή και καταδίκη.

Οι τρομοκράτες κάθονταν πάνω στο σώμα της, τη χλεύαζαν και κάποιοι έφτυναν πάνω τους. Η Χαμάς είχε ισχυριστεί ότι το πτώμα ανήκε σε γυναίκα Ισραηλινή στρατιώτη – αλλά χθες το βράδυ επιβεβαιώθηκε από την ξαδέλφη της Tomasina Weintraub-Louk, ότι ήταν η Shani η οποία δήλωσε στη MailOnline ότι η οικογένεια αναγνώρισε τα χαρακτηριστικά τατουάζ στα πόδια και τα ράστα μαλλιά της.

H μητέρα της Shani Louk ζητάει βοήθεια

Η μητέρα της Shani Louk, της γυναίκας της οποίας το πτώμα εθεάθη σε βίντεο στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που οδηγούσαν Παλαιστίνιοι τρομοκράτες στη Γάζα. Επιβεβαίωσε ότι είχε δει την κόρη της στο βίντεο & ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για περισσότερες πληροφορίες

«Δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Ελπίζουμε σε θετικά νέα. Είναι σίγουρα η Shani. Ήταν σε ένα μουσικό φεστιβάλ για την ειρήνη. Αυτό είναι ένας εφιάλτης για την οικογένειά μας», δήλωσε η γυναίκα.

Το μουσικό φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχε η Shani ήταν ένα από τα πρώτα σημεία που δέχτηκε επίθεση από την τρομοκρατική ομάδα, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ περισσότεροι πιάστηκαν όμηροι από τους μαχητές.

Σε ένα δεύτερο βίντεο που κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται μια γυναίκα να φωνάζει:«Μη με σκοτώσετε» και να απομακρύνεται με μοτοσικλέτα από έναν ένοπλο.

Noe
Η 25χρονη Noa Argamani απήχθη από τρομοκράτες της Χαμάς ενώ βρισκόταν σε μουσικό ρέιβ κοντά στα σύνορα με τη Γάζα
Noe1
Η Noa Argamani φαίνεται να ουρλιάζει για τη ζωή της καθώς οι τρομοκράτες της Χαμάς την έχουν απαγάγει με μια μοτοσικλέτα
Noe_BoyFriend
Ο φίλος της Noa Argamani, Avi Nathan έχει απαχθεί από τρομοκράτες της Χαμάς

Η Mail on Sunday έμαθε ότι πρόκειται για τη Noa Argamani 25 ετών, μια φοιτήτρια που συνελήφθη στο ίδιο υπαίθριο φεστιβάλ ειρήνης που είχε παρακολουθήσει με το φίλο της κοντά στα σύνορα.

Η Esther Borochov, η οποία διέφυγε από το rave party, δήλωσε ότι επέζησε παριστάνοντας τη νεκρή μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αφού ο οδηγός που προσπάθησε να τη βοηθήσει να διαφύγει πυροβολήθηκε εξ επαφής.

Σώματα Ισραηλινών πολιτών ήταν διασκορπισμένα στους δρόμους του Σντερότ στο νότιο Ισραήλ, κοντά στη Γάζα, περιτριγυρισμένα από σπασμένα γυαλιά. Τα πτώματα μιας γυναίκας και ενός άνδρα ήταν απλωμένα στα μπροστινά καθίσματα ενός αυτοκινήτου. «Βγήκα έξω, είδα πολλά πτώματα τρομοκρατών, πολιτών, αυτοκίνητα που είχαν δεχτεί πυρά. Μια θάλασσα από πτώματα, μέσα στο Σντερότ κατά μήκος του δρόμου, σε άλλα μέρη, πολλά πτώματα», είπε αυτόπτης μάρτυρας από το Σντερότ. Τρομοκρατημένοι Ισραηλινοί, οχυρωμένοι σε καταφύγια, εξιστορούσαν την κατάστασή τους μέσω τηλεφώνου σε ζωντανή μετάδοση.

Άλλα πλάνα έδειχναν αιχμάλωτους στρατιώτες και πολίτες – μερικούς νεκρούς – να παρελαύνουν στους δρόμους της Γάζας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Άγνωστες ιστορίες για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Πώς ξεκίνησε το τραγούδι, ο πρώτος δίσκος, το σουξέ στην Πάτρα και οι επιτυχίες με Φοίβο, Μπουγά και Goin’ Through
Lifestyle

Άγνωστες ιστορίες για τον Γιώργο Μαζωνάκη: Πώς ξεκίνησε το τραγούδι, ο πρώτος δίσκος, το σουξέ στην Πάτρα και οι επιτυχίες με Φοίβο, Μπουγά και Goin’ Through

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ρωτούσαν το ΑΙ για το πώς θα τον επαναφέρουν!
Lifestyle

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ρωτούσαν το ΑΙ για το πώς θα τον επαναφέρουν!

«Τη δούλεψα πλήρως»: Η σοκαριστική ομολογία του 51χρονου που βίασε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του στην Αυστρία
Κόσμος

«Τη δούλεψα πλήρως»: Η σοκαριστική ομολογία του 51χρονου που βίασε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του στην Αυστρία

Δύο ενέσεις αδρεναλίνης χορήγησε στον Γιώργο Μαζωνάκη ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος – Ο ταξιτζής κατέθεσε ότι τον πήγε στις 13:55 και όχι στις 16:30 που είπαν οι γιατροί
Ελλάδα

Δύο ενέσεις αδρεναλίνης χορήγησε στον Γιώργο Μαζωνάκη ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος – Ο ταξιτζής κατέθεσε ότι τον πήγε στις 13:55 και όχι στις 16:30 που είπαν οι γιατροί

«Δύο μαύρα πουκάμισα»: Γνωρίστε τους 3 βασικούς χαρακτήρες της σειράς
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Δύο μαύρα πουκάμισα»: Γνωρίστε τους 3 βασικούς χαρακτήρες της σειράς

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη μετά τον θάνατό του: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;
Lifestyle

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη μετά τον θάνατό του: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;

Δύσκολες ώρες για την Όλγα Φαρμάκη – Πέθανε ο αδελφός της σε ηλικία 32 ετών
Ελλάδα

Δύσκολες ώρες για την Όλγα Φαρμάκη – Πέθανε ο αδελφός της σε ηλικία 32 ετών

Στο «μικροσκόπιο» το ιατρείο  στο Κολωνάκι  που έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης–  Το “χρυσό” πελατολόγιο, θεραπείες και χρήματα υπό έρευνα
Ελλάδα

Στο «μικροσκόπιο» το ιατρείο στο Κολωνάκι που έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης– Το “χρυσό” πελατολόγιο, θεραπείες και χρήματα υπό έρευνα

zinapost.gr