Πέθανε η 30χρονη μητέρα που έδινε μάχη με τον καρκίνο και χάρισε στον γιο της αρκουδάκι με τους χτύπους της καρδιάς της – Τα βίντεό της στο TikTok ράγισαν καρδιές

Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο η νοσοκόμα που φρόντιζε την Χέιλι, έδωσε στον γιο της Ουέστον ένα αρκουδάκι με τον καρδιακό παλμό της μητέρας του.

Ο σύζυγος της Ολντόζιλ, ο Τέϊλορ, ο οποίος επίσης εμφανίζεται στα viral βίντεο, ανακοίνωσε τα σπαρακτικά νέα την Παρασκευή σε μια μακροσκελή δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Με απίστευτη θλίψη σας λέω ότι η γλυκιά μου Χέιλι απεβίωσε. Δεν μπορώ να περιγράψω το μέγεθος της στενοχώριας και της θλίψης που βιώνω εγώ ο ίδιος και ολόκληρη η οικογένειά μας. Ποτέ δεν ήξερα ότι η καρδιά μου μπορούσε να πονέσει σωματικά. Δεν έχω δει ποτέ κάποιον να παλεύει τόσο σκληρά για να ζήσει. Η αγάπη της για μένα, τον Weston, την οικογένειά της & τους φίλους της είναι αυτό που την κράτησε όρθια τόσα χρόνια, ειδικά τους τελευταίους 8 μήνες».


Το ζευγάρι από το Τέξας ήταν αγαπημένοι από το λύκειο και γνωρίστηκαν το 2008. Η Χάλει διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο στα τέλη του 2015, λίγες εβδομάδες πριν από το γάμο τους. Το 2019, καλωσόρισαν τον γιο τους, Ουέστον, 4 ετών σήμερα, μέσω παρένθετης μητέρας.

“Είμαι τόσο ευλογημένος που είχα τη Χέιλι μέρος της ζωής μου για 16 χρόνια. Ήταν πραγματική τιμή μου να την φροντίζω”, συνέχισε ο Τέιλορ στη δήλωσή του την Παρασκευή.
Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο του Μαΐου, η νοσοκόμα στον ξενώνα που διέμενε η Χέιλι για να έχει την απαραίτητη φροντίδα, έδωσε στον μικρό Ουέστον ένα αρκουδάκι με τον καρδιακό παλμό της μητέρας του. Η εταιρεία του ξενώνα έδωσε και στον Τέιλορ ένα τυπωμένο αντίγραφο της ηχογράφησης του καρδιακού παλμού της.

enikos.gr