search-button
cross-out

Σοκ: Γυναίκα διανομέας μαχαίρωσε έγκυο πελάτισσα επειδή… της έδωσε φιλοδώρημα 2 δολάρια

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, η διανομέας έδειξε τη δυσαρέσκειά της για το ποσό με το βλέμμα της. Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε στο σπίτι και την μαχαίρωσε.
Σοκ: Γυναίκα διανομέας μαχαίρωσε έγκυο πελάτισσα επειδή… της έδωσε φιλοδώρημα 2 δολάρια

Γυναίκα διανομέας φαγητού στη Φλόριντα, μαχαίρωσε 14 φορές έγκυο πελάτισσα, καθώς ήταν δυσαρεστημένη με το φιλοδώρημα των δύο δολαρίων που έλαβε.

Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στην κλήση για βοήθεια στις 22 Δεκεμβρίου, έφτασαν και εντόπισαν το θύμα, τη Μελίντα Ιριζάρι, με πολλαπλές μαχαιριές.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Όπως δημοσιεύουν tanea.gr η γυναίκα υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση για ρήξη πνεύμονα. Είχε τραύματα στο στήθος, τα χέρια, τα πόδια και την κοιλιά, σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση.

Η Ιριζάρι είναι αυτή τη στιγμή σε σταθερή κατάσταση, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Osceola στη Φλόριντα σε μια ενημέρωση στο Facebook.

«Γούρλωσε τα μάτια της και έφυγε χωρίς να πει τίποτα»

Οι αρχές αναγνώρισαν την 22χρονη Μπριάνα Αλβέλο ως την οδηγό και ύποπτη για την υπόθεση, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι η Ιριάρι έκανε μια παραγγελία στο Marcos Pizza Shop και 30 λεπτά αργότερα η ύποπτη, που πιστεύεται ότι ήταν η Αλβέλο, έφτασε στο μοτέλ με την παραγγελία, η οποία είχε κόστος συνολικά 33,10 $.

Η Ιριζάρι έδωσε στην ύποπτη ένα χαρτονόμισμα των 50 δολαρίων και ζήτησε ρέστα, ωστόσο, η διανομέας της είπε ότι ήταν πολιτική του καταστήματος να μην δίνονται ρέστα, ανέφερε η ένορκη κατάθεση.

Αφού βρήκε ψιλά, η Ιριζάρι κατέληξε να δώσει φιλοδώρημα 2 δολάρια. Μετά το περιστατικό, είπε στους αστυνομικούς ότι τότε, η διανομέας «γούρλωσε τα μάτια της και έφυγε χωρίς να πει τίποτα».

Επέστρεψε μαζί με έναν άντρα

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η Αλβέλο επέστρεψε αργότερα στο δωμάτιο του μοτέλ του θύματος με έναν άγνωστο άνδρα, ο οποίος ήταν οπλισμένος με πυροβόλο όπλο, και «βίαια μπήκε στο δωμάτιο».

Η Αλβέλο, που ήταν οπλισμένη με μαχαίρι, επιτέθηκε στο θύμα και το μαχαίρωσε 14 φορές.

Η αστυνομία λέει ότι αντικείμενα αφαιρέθηκαν και από το δωμάτιο του μοτέλ κατά την εισβολή.

Η δράστης συνελήφθη και κατηγορείται για την εισβολή με πυροβόλο όπλο, απόπειρα δολοφονίας, απαγωγής και σοβαρών παραβιάσεων επίθεσης.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι ο άγνωστος άνδρας ύποπτος είναι ακόμα ελεύθερος και ζητούν από όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

«Με πυροβόλησαν» – Πώς έφτασε η ΕΛΑΣ στον δράστη της δολοφονίας του 41χρονου  στη Ραφήνα
Ελλάδα

«Με πυροβόλησαν» – Πώς έφτασε η ΕΛΑΣ στον δράστη της δολοφονίας του 41χρονου στη Ραφήνα

Toi Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» μας περιμένει και φέτος  να στηρίξουμε τα παιδιά με καρκίνο στο πιο ξεχωριστό καλοκαιρινό γεγονός, το  «Riviera Shopping  for  a  Good Cause»
ΑΓΟΡΕΣ

Toi Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» μας περιμένει και φέτος να στηρίξουμε τα παιδιά με καρκίνο στο πιο ξεχωριστό καλοκαιρινό γεγονός, το  «Riviera Shopping for a Good Cause»

Τραγικό τέλος για τον 65χρονο ψαρά που αγνοούνταν: H σορός του εντοπίστηκε κοντά στη Σπιναλόγκα
Ελλάδα

Τραγικό τέλος για τον 65χρονο ψαρά που αγνοούνταν: H σορός του εντοπίστηκε κοντά στη Σπιναλόγκα

Νεογνό στα σκουπίδια: Για απόπειρα παιδοκτονίας διώκεται η 34χρονη – Σήμερα απολογείται
Ελλάδα

Νεογνό στα σκουπίδια: Για απόπειρα παιδοκτονίας διώκεται η 34χρονη – Σήμερα απολογείται

Final Four 2025: Συνελήφθη η πρώην δημοσιογράφος για απάτες με πολυτελή ταξίδια
Ελλάδα

Final Four 2025: Συνελήφθη η πρώην δημοσιογράφος για απάτες με πολυτελή ταξίδια

Σύλληψη 46χρονου που είναι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 41χρονου στη Ραφήνα – Είχαν οικονομικές διαφορές
Ελλάδα

Σύλληψη 46χρονου που είναι ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 41χρονου στη Ραφήνα – Είχαν οικονομικές διαφορές

Μύκονος: «Μου έριξε γροθιά στο πρόσωπο και αιμορραγούσα κάτω από το μάτι» – 27χρονη  ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 37χρονο σύζυγό της σε club
Ελλάδα

Μύκονος: «Μου έριξε γροθιά στο πρόσωπο και αιμορραγούσα κάτω από το μάτι» – 27χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 37χρονο σύζυγό της σε club

Λάρισα: Η 28χρονη ηρωίδα γιατρός που έσωσε τα αδερφάκια από τους κακοποιητές τους
Ελλάδα

Λάρισα: Η 28χρονη ηρωίδα γιατρός που έσωσε τα αδερφάκια από τους κακοποιητές τους

zinapost.gr