Βρετανία: 12χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία 80χρονου
Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση
Μία 12χρονη στη Βρετανία κατηγορείται για τη δολοφονία 80χρονου σε ένα πάρκο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Λέστερσιρ.
Σύμφωνα με το BBC, ο Μπιμ Κόλι πέθανε στις 2 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά την επίθεση που δέχτηκε, ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του στο Φράνκλιν Παρκ. Το κορίτσι, εμφανίστηκε τη Δευτέρα (16/12) στο δικαστήριο ανηλίκων του Λέστερ και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση. Ένα 15χρονο αγόρι έχει ήδη κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Κόλι.
Η νεκροψία διαπίστωσε ότι ο Κόλι πέθανε από τραυματισμό στον αυχένα.
Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια του 80χρονου τον περιέγραψε ως «αγαπημένο σύζυγο, μπαμπά και παππού». «Ο Μπιμ αγαπούσε να γελάει», ανέφεραν. «Ήταν πάντα πολύ χαρούμενος και ομιλητικός, ο πλακατζής της οικογένειας».
protothema.gr
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.