Γιώργος Μαζωνάκης: «Εντοπίσαμε 7 διαφορετικές ουσίες» – Η αποκάλυψη του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας στον “Πρώτο Καφέ με τη Ζήνα”
Δείτε το video
Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη παρουσίασε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειάς του, Γιώργος Φιτσιάλος, ο οποίος μίλησε το πρωί της Δευτέρας, μέσω ζωντανής σύνδεσης, στην εκπομπή «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα» στο Star.
Ο ίδιος αναφέρθηκε στον τοξικολογικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, αποκαλύπτοντας πως εντοπίστηκαν επτά διαφορετικές ουσίες στον οργανισμό του τραγουδιστή.
«Κάναμε πλήρη τοξικολογικό έλεγχο, εντοπίσαμε 7 διαφορετικές ουσίες στον Γ. Μαζωνάκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Φιτσιάλος.
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.



















