Μόνο στο.zinspost.gr-Βαρύτατες ποινές στους κατηγορουμένους για την τραγωδία στο λουνα παρκ στη Χαλκιδική όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης
Γράφει ο Στρατής Λημνιός
Ισόβια στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ.
Οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον οκτώ ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών στον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου τον Αύγουστο του 2024 έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης Καμπαιλης.
Για την υπόθεση θανάτου του 19χρονου Γιάννη επιβλήθηκαν:
στην 54χρονη γυναίκα του ιδιοκτήτη ποινή 9ετούς κάθειρξης με αναστολή με περιοριστικούς όρους απαγόρευση εξόδου από την χώρα, στον χειριστή του «Crazy Dance» στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής, επιβλήθηκαν 6 χρόνια κάθειρξης με αναστολή με απαγόρευση εξόδου από την χώρ,α στον μηχανικό, επιβλήθηκαν 13 έτη ποινή φυλάκισης με αναστολή με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 20.000 ευρώ. Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Η σύζυγός του, ως συνιδιοκτήτρια, κρίθηκε ένοχη για απλή συνέργεια στα συγκεκριμένα αδικήματα. Ο χειριστής του μηχανήματος κρίθηκε ένοχος για θανατηφόρα έκθεση, για τον θάνατο του 19χρονου, απλή έκθεση και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης (για τον τραυματισμό του αδερφού του), ενώ ο μηχανικός κρίθηκε ένοχος για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και απλή συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.















