42χρονος ιδιοκτήτης airbnb κατέγραφε πελάτες με κρυφές κάμερες-Πως έγινε γνωστή η δράση του

Όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα μέσα σε ρολόι τοίχου για να παρακολουθεί τους ενοίκους των διαμερισμάτων που νοίκιαζε. Ο λόγος για έναν ιδιοκτήτη διαμερισμάτων στη Θεσσαλονίκη ο οποίος φέρεται να βρήκε αυτόν τον τρόπο ώστε να βλέπει τι γινεται μέσα στα διαμερίσματά του.

Την απίστευτη αυτή ιστορία ξεσκέπασε ένας από τους ενοίκους των διαμερισμάτων, ο οποίος μιλώντας στο μέγκα αποκάλυψε πώς βρήκε τυχαία την κρυφή κάμερα μέσα στο ρολόι του τοίχου.

Παρόμοιες καταστάσεις φαίνεται να έζησαν και οι πελάτες ενός ξενοδοχείου στη Χαλκιδική όπου ο ιδιοκτήτης φέρεται να είχε καταγράψει με κρυφή κάμερα 27 άτομα εκ των οποίων τα 13 έχουν ταυτοποιηθεί.

Το κουβάρι της δράσης του ξενοδόχου στη Χαλκιδική αποκαλύφθηκε όταν ένα ζευγάρι νεαρής ηλικίας κατήγγειλε πως εντός του δωματίου που διέμενε υπήρχε συσκευή καταγραφής και αποθήκευσης εικόνας και ήχου η οποία ήταν τοποθετημένη σε πρίζα του δωματίου.

Όπως αναφέρει η αστυνομία στο τουριστικό κατάλυμα εντοπίστηκαν 6 κάμερες που ήταν κρυμμένες σε φορτιστές κινητών τηλεφώνων.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περι προσωπικών δεδομένων και παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”