Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλά για πρώτη φορά για τον νεογέννητο γιο του- Η τρυφερή εξομολόγηση για την Αντιγόνη Ψυχράμη: «Ήταν τόσο ήρωας αυτή η γυναίκα… Την ερωτεύτηκα από την αρχή…» (Video)

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, δύο μόλις μέρες μετά τη γέννηση του γιου του. «Την Κυριακή το βραδάκι πήγαμε στο μαιευτήριο, τη Δευτέρα το απόγευμα γεννήσαμε… Ήταν φυσιολογικός τοκετός! Έσπασαν τα νερά το πρωί, γύρω στις 8 η ώρα και το απογευματάκι, στις 4.25…» ανέφερε ο γνωστός […]

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου”, δύο μόλις μέρες μετά τη γέννηση του γιου του.

«Την Κυριακή το βραδάκι πήγαμε στο μαιευτήριο, τη Δευτέρα το απόγευμα γεννήσαμε… Ήταν φυσιολογικός τοκετός! Έσπασαν τα νερά το πρωί, γύρω στις 8 η ώρα και το απογευματάκι, στις 4.25…» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε «Ήμασταν μαζί συνέχεια! Ήταν συγκλονιστική εμπειρία… Δεν ακούστηκε φωνή καθόλου! Ήταν τόσο ήρωας αυτή η γυναίκα… Έπαθα σοκ με την Αντιγόνη, σαν να την ερωτεύτηκα από την αρχή, σαν να την αγάπησα χίλιες φορές παραπάνω!».

Δείτε το απόσπασμα…