Υπόθεση Παντελίδη: Τι αποκαλύπτει η έκθεση ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης για το τροχαίο και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας (Video)

Με το ζήτημα του πορίσματος για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και το οποίο κατέληξε πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδιστής, ασχολήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Η εκπομπή του Star παρουσίασε αποκλειστικά την έκθεση της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης για το τροχαίο, απαντώντας […]

Με το ζήτημα του πορίσματος για το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και το οποίο κατέληξε πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδιστής, ασχολήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η εκπομπή του Star παρουσίασε αποκλειστικά την έκθεση της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης για το τροχαίο, απαντώντας στο ερώτημα “Με ποια θέση οδηγού, συνοδηγού είναι συμβατές οι κακώσεις”.

Παράλληλα, η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή αποκάλυψε ποιες θα είναι και οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας Παντελίδη, αλλά και ποια είναι τα ερωτήματα που εξακολουθούν να βασανίζουν την οικογένεια και τους τεχνικούς της συμβούλους.

Δείτε τα βίντεο…