Τι υποστηρίζει η 26χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του 63χρονου ναυτικού που βρέθηκε σε καταψύκτη στην Καλλιθέα (Video)

Η δίκη για την δολοφονία του 63χρονου ναυτικόυ που βρέθηκε νεκρός μέσα σε καταψύκτη, σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα ξεκίνησε. Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ασχολήθηκε με την υπόθεση, με μία εκ των κατηγορουμένων να μιλά στην εκπομπή του Star, μέσα από τις φυλακές. Πρόκειται για μία 26χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία κατηγορείται πως κρατούσε το […]

Η δίκη για την δολοφονία του 63χρονου ναυτικόυ που βρέθηκε νεκρός μέσα σε καταψύκτη, σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα ξεκίνησε.

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ασχολήθηκε με την υπόθεση, με μία εκ των κατηγορουμένων να μιλά στην εκπομπή του Star, μέσα από τις φυλακές.

Πρόκειται για μία 26χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, η οποία κατηγορείται πως κρατούσε το παιδί που είχε αποκτήσει με το θύμα η συγκατηγορούμενή της και σύζυγός του ναυτικού, στο μπαλκόνι, κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του, αλλά και πως έφερε σε επαφή την 50χρονη σύζυγο του ναυτικού με τον έναν από τους άλλους κατηγορούμενος, καθώς αναζητούσε κάποιον, ώστε να τον “φοβίσει”, όπως εκείνη είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα…