Τι λέει ο εν διαστάσει σύζυγος της 47χρονης καθηγήτριας Βαΐας Οικονόμου για την εξαφάνισή της; (Video)

Η εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας, Βαΐας Οικονόμου, που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή αποτελεί ένα από τα θέματα των ημερών, με την οικογένειά της γυναίκας να βιώνει ώρες αγωνίας. Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ασχολήθηκε και το μεσημέρι της Παρασκευής με την μυστηριώδη αυτή υπόθεση, ενώ η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή επικοινώνησε και με τον […]

Η εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας, Βαΐας Οικονόμου, που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή αποτελεί ένα από τα θέματα των ημερών, με την οικογένειά της γυναίκας να βιώνει ώρες αγωνίας.

Η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ασχολήθηκε και το μεσημέρι της Παρασκευής με την μυστηριώδη αυτή υπόθεση, ενώ η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή επικοινώνησε και με τον εν διαστάσει σύζυγο της 47χρονης, ο οποίος έχει και την επιμέλεια της 6χρονης κόρης τους.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής του Star ο σύζυγος της καθηγήτριας δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση ούτε για την εξαφάνιση της γυναίκας, ούτε επιθυμεί να δώσει κάποια πληροφορία ή άλλη βοήθεια για το θέμα αυτό.

Δείτε το απόσπασμα…