Συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο- Η επιστροφή του τραγικού πατέρα στο σπίτι και το μήνυμα της φίλης της 17χρονης (Video)

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης Μαρίνας στο Μαρκόπουλο, από την ίδια της τη μητέρα, η οποία στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος βρέθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από το σπίτι της οικογένειας και μετέφερε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” όλες τις λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας. Μάλιστα, ο πατέρας […]

Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης Μαρίνας στο Μαρκόπουλο, από την ίδια της τη μητέρα, η οποία στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος βρέθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από το σπίτι της οικογένειας και μετέφερε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” όλες τις λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας.

Μάλιστα, ο πατέρας της κοπέλας και σύζυγος της 51χρονης μητέρας της, βρέθηκε σήμερα για πρώτη φορά στο σπίτι, με την κάμερα να τον απαθανατίζει ενώ έβγαινε κρατώντας δύο σακούλες σκουπιδιών στα χέρια του.

Παράλληλα, μία επιστήθια φίλη της άτυχης κοπέλας, σε μήνυμά της στη δημοσιογράφο της εκπομπής Εύη Γιαρκιά, τόνισε «Θα ήθελα να παρουσιάσετε την μητέρα ως υπόδειγμα και όχι ως ένα τέρας».

Δείτε το απόσπασμα…