Η απάντηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για τα πρόσφατα δημοσιεύματα: «Το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό… Έπεσα από τα σύννεφα» (Video)

Στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε ως καλεσμένος, το πρωί της Πέμπτης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα που τον έφερε πρόσφατα στην επικαιρότητα. Μερικές μέρες πριν, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον ήθοποιό να συμμετέχει σε όργια και να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, με αφορμή τον ρόλο του στη […]

Στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” βρέθηκε ως καλεσμένος, το πρωί της Πέμπτης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα που τον έφερε πρόσφατα στην επικαιρότητα.

Μερικές μέρες πριν, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον ήθοποιό να συμμετέχει σε όργια και να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών, με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά του Netlifix «Suburra».

Στη σειρά αυτή, ο Έλληνας ηθοποιός υποδύεται έναν διεφθαρμένο μυθοπλαστικό χαρακτήρα, με τις εικόνες που κυκλοφόρησαν να αποτελούν φωτογραφικά στιγμιότυπα κινηματογραφικών σκηνών από την υπό παραγωγή και μετάδοση, τηλεοπτική σειρά.

Όπως είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό, ενώ ανέφερε «Δεν το περίμενα, δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους σχέση με τον Τύπο… Μου έκανε εντύπωση, έπεσα από τα σύννεφα. Με παραξένεψε και μου προκάλεσε θλίψη…».

Δείτε το απόσπασμα…