Αναπάντητα ερωτηματικά για τη στυγερή δολοφονία του ταξιτζή στην Καστοριά- Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση της συζύγου του (Video)

Τον περασμένο Μάρτιο, ένα στυγερό έγκλημα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Καστοριάς, όταν ο 52χρονος οδηγός ταξί, Κοσμάς Τζέλιος, έπεσε νεκρός από το χέρι ενός 30χρονου αστυνομικού, ο οποίος στην απολογία του επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές με το θύμα. Η σύζυγος του 52χρονου, Καλλιάνθη, μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη και την κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη […]

Τον περασμένο Μάρτιο, ένα στυγερό έγκλημα συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Καστοριάς, όταν ο 52χρονος οδηγός ταξί, Κοσμάς Τζέλιος, έπεσε νεκρός από το χέρι ενός 30χρονου αστυνομικού, ο οποίος στην απολογία του επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές με το θύμα.

Η σύζυγος του 52χρονου, Καλλιάνθη, μίλησε στη Ζήνα Κουτσελίνη και την κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”, εκφράζοντας την οδύνη της, ενώ ένα μεγάλο “γιατί” την απασχολεί μέχρι και σήμερα.

Η γυναίκα, με δάκρυα στα μάτια, τόνισε «Αν και έχουν περάσει 6 μήνες είναι σαν να έγινε χθες… Πορευόμαστε πλέον χωρίς νόημα».

«Η ελπίδα πλέον για μένα είναι η δικαιοσύνη… Τίποτε άλλο! Να μας αγκαλιάσει η πολιτεία με όποιον τρόπο μπορεί γιατί είναι πολύ δύσκολα» συμπλήρωσε η γυναίκα, ενώ ανέφερε πως ούτε εκείνη, ούτε ο γιος της μπορούν να μπουν πλέον στο ταξί. 

Η ίδια γύρισε πίσω στην ημέρα της δολοφονίας του συζύγου της και αναφέρθηκε στα γεγονότα της ημέρας εκείνης, την τελευταία τους συνάντηση, αλλά και το πως έμαθε πως ο σύζυγός της δεν ήταν πλέον στη ζωή.

Δείτε τα βίντεο…