Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου: Τι λέει ο “εγκέφαλος” της απαγωγής και δολοφονίας του για τα οστά στη Μάνη- Όσα ανέφερε ο δικηγόρος του (Video)

Με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου και τα οστά που βρέθηκαν στη Μάνη, ασχολήθηκε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο δικηγόρος του ανθρώπου που καταδικάστηκε ως “εγκέφαλος” της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρονου βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής του Star, ενώ και ο ίδιος έκανε δηλώσεις […]

Με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου και τα οστά που βρέθηκαν στη Μάνη, ασχολήθηκε η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο δικηγόρος του ανθρώπου που καταδικάστηκε ως “εγκέφαλος” της απαγωγής και της δολοφονίας του 26χρονου βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλατό της εκπομπής του Star, ενώ και ο ίδιος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή για τα ανθρώπινα οστά που βρέθηκαν στη Μάνη και τα οποία πιθανολογείται πως ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Ο “εγκέφαλος” ανέφερε πως δεν έχει περάσει ποτέ από το σημείο όπου βρέθηκαν τα οστά, ενώ συνεχίζει να ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με το τι απέγινε ο Μάριος Παπαγεωργίου.

Ο δικηγόρος του, δε, Μανώλης Αναστασάκης, απέκλεισε το ενδεχόμενο τα οστά του βρέθηκαν να ανήκουν στον άτυχο Μάριο.

Δείτε το απόσπασμα…