Για πρώτη φορά: Η εξομολόγηση της Ρομά πρώην συντρόφου του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη (Video)

Η Ρομά πρώην σύντροφος του και μητέρα του παιδιού του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη μίλησε για πρώτη φορά, στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Εύη Γιαρκιά, την συνάντησε στην Κόρινθο, με την ίδια να τονίζει πως της συμπεριφερόταν καλά, ενώ ανέφερε πως έπαθε σοκ όταν έμαθε πως […]

Η Ρομά πρώην σύντροφος του και μητέρα του παιδιού του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη μίλησε για πρώτη φορά, στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής, Εύη Γιαρκιά, την συνάντησε στην Κόρινθο, με την ίδια να τονίζει πως της συμπεριφερόταν καλά, ενώ ανέφερε πως έπαθε σοκ όταν έμαθε πως ήταν εκείνος ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού. Τόσο εκείνη όσο και το παιδί τους έχουν να δουν τον δράστη, 10 χρόνια περίπου, όπως τόνισε.

Το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί, ενώ ο 58χρονος δεν αναγνώρισε το παιδί που απέκτησαν. Όπως ανέφερε η γυναίκα, οι δυο τους χώρισαν όταν εκείνος άρχισε να κάνει χρήση ουσιών, μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Δείτε το απόσπασμα…