«Ήταν καλό παιδί και άνθρωπος εμπιστοσύνης… Πέσαμε από τα σύννεφα» λένε πρώην συνάδελφοι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας (Video)

Πρώην εργοδότες και πρώην συνάδελφοι του 58χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, από την Κόρινθο, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” για εκείνον. Ο κύριος Παύλος, πρώην εργόδοτης του, τόνισε πως τον είχε 4-5 χρόνια στο καΐκι του και τον χαρακτήρισε “καλό παιδί και άνθρωπο εμπιστοσύνης”. «Δεν το περιμέναμε, πέσαμε από […]

Πρώην εργοδότες και πρώην συνάδελφοι του 58χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, από την Κόρινθο, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” για εκείνον.

Ο κύριος Παύλος, πρώην εργόδοτης του, τόνισε πως τον είχε 4-5 χρόνια στο καΐκι του και τον χαρακτήρισε “καλό παιδί και άνθρωπο εμπιστοσύνης”.

«Δεν το περιμέναμε, πέσαμε από τα σύννεφα για αυτό τον άνθρωπο…» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης έμεινε στην Κόρινθο για 10 χρόνια περίπου και εργαζόταν ως ψαράς, ενώ εργαζόταν part time και σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο.

«Βίαιος άνθρωπος δεν ήταν ποτέ… Έχασα τη γη από τα πόδια μου…» είπε άνθρωπος που είχε παραχωρίσει το καΐκι του στον 58χρονο, ενώ άλλος συνάδελφός του τόνισε πως τα έχασε όταν έμαθε τι συνέβη, ενώ ανέφερε πως όταν ξεκίνησε να κάνει χρήση ουσιών εξαφανίστηκε από εκεί.

«Ήταν πράος άνθρωπος την εποχή που τον ήξερα…» ανέφερε άλλος πρώην συνάδελφός του

Δείτε τα βίντεο…